Stavebny prud vs. tarifa na byvanie

Ahojte vie my niekto povedat ci mozem ist nahlasit namiesto stavebneho prudu povedzme dvojtarif este pred kolaudaciou teda normalnu elektrinu na uzivanie nebudu mat elektrarenci namietky?
Odpovedať
@stateopera teda aspon vo VSE nebol problem.
Odpovedať
@stateopera "stavebny prud" neexistuje. Im je jedno, aky tarif si vyberies :) Kolavdacia nehra ziadnu rolu. Inak nedavno tu o tom bola dlha diskusia. Potrebujes na niektore tarify vraj reviznu spravu.
Odpovedať
@joxe no reviziu mat budem potom sa chcem stahovat a nahlasit normalnu tarifu nakolko kolaudacia v nedohladne
Odpovedať
Profilova fotka
pojem stavebný prúd neexistuje ako píše joxe,čo si vyberiete to budete platit.
Odpovedať
Na zmenu z dd2 na dd4 napríklad. Potrebuješ revíziu od elektriky a musíš mat skolaudované aspoň tak je to u nás na Orave.
Odpovedať
@stateopera tarif DD2 dostaneš ihned ,pre vyšší tarif musíš podať žiadosť, aký budeš mať predpokladaný odber, distribútor ti schváli ak má voľnú kapacitu a pred pripojením budeš potrebovať revíznu správu
Odpovedať
na dvojtarif treba splnit podmienky----spotrebičov
Odpovedať
Dá sa prejsť, ale na dvojtarif sa to oplatí len vtedy pokial idete bývať bez kolaudácie a spotrebujete veľké množstvo energie na kurenie atd. Neviem či to nebolo až niekolko 10kW mesačne aby to bolo návratné.
Odpovedať
Nuz elektricke kurenie a takisto ohrev tuv vaenie pecenie vsetko
Odpovedať
@loki7982 oprava niekolko 100kW mesačne. Ja nemám plyn, varíme, kúrime, ohrievame vodu, plocha domu 100m2 a 3členná domácnosť, a neoplatil by sa nám denný nočný
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?