Rádio do steny od ABB

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s montážou rádia do steny od firmy ABB. Ak áno, viete mi napísať, či by ste rádio na základe vlastnej skúsenosti odporučili alebo nie a hlavne, aký je výkon a rozsah hlasitosti reproduktora. Ďakujem.
Odpovedať
Ja som nad nim uvazovala, aj na neho mame miesto vynechane, ale kamarat co robi ozvucovanie nam ho nedoporucil. Tiez stale neviem ci ano,ci nie a stale je treba nieco ine riesit.
Odpovedať
@hankam1986 na to sa neda odpovedat, je to subjektivne a zalezi co od toho ocakavas. A ktory model konkretne, ci FM alebo wifi a ci repraky do krabice alebo v strope. Treba si to niekde vypocut. Na moje prekvapenie, aj tie krabicove repro hraju celkom slusne. A stropne su uplne v pohode, diskoteku s tym ale nespravis.
Odpovedať
Chceli by sme model FM a reprák do krabice. Vypočuť si zvuk by bolo ideálne, ale nepoznám nikoho kto takéto rádio má a neviem ani o žiadnej predajni, kde by sme si ho mohli pozrieť, vyskúšať. Ak vy viete, prosím, dajte tip. Ďakujem.
Odpovedať
Toto su zmluvne predajne ABB, skus zavolat tam: http://abblibrary.abb.com/global/scot...
Odpovedať
@hankam1986 Ja mam skúsenosť s montážou, mám ho doma vo svojej kuchyni. A môžem len odporúčať. Mám verziu FM s jedným repráčikom do inštalačnej krabice, hrá to slušne na svoju veľkosť, bohato stačí, hrá nám to každé ráno, a žena pri tom varí. Nezavadzia to a skvelé to vyzerá! ale ako napísal @kriloter , záleží, čo sa od toho očakáva. Tu mám zavesené nejaké fotky, ak by ste sa chceli kuknúť, akurát na nich nepočuť ako to hrá :) https://www.facebook.com/STRATECHsro/...
Odpovedať
@hankam1986 skus zavolat do abb, ze ny si to chcela vidiet/pocut. Ja som mal pozicanu od nich vzorku fm+repro do krabice a wifi radio+stropne repro som si bol vypocut priamo u nich. Sice po znamosti ... Ja by som audio bez vypocutia nekupoval.
Odpovedať
Už som volala do ABB a dohodla si stretnutie. Ďakujem @ftak za info. Presne tak si to predstavujem aj ja, že nám bude hrať v kuchyni pri raňajkách a varení, diskotéku s tým robiť neplánujeme :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mame nainstalovanych 5ks s reproduktormi v SDK strope. Ak sa pre tie radia rozhodnete, nezabudnite na externu antenu pripojenu na radio. Bez tej antenky to chyti 1-2 stanice. Po instalacii to moze byt velky problem. Inak spokojnost a mozem odporucit. PS: tie iste radia maju v krajsom dizajne a podobnej cene v znacke GIRA ... skuste vygooglit. Ak by som kupoval znova, bola by to GIRA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?