Pripojenie elektriny na kondenzačný kotol PROTHERM Panther Condens 25 KKV

Zdravým uvažujem o zakúpený tohto kondenzačného kotla, ale v RD mam staršie rozvody elektriny už sú síce vymenené za medené ale elektrický okruh ktorý mam v technickej miestnosti je napojený aj na kuchyňu a chodbu v kuchyni nemám el sporák, ani el rúru, iba chladničku a bežne spotrebiče mixer kavovar, a chcem sa spýtať čie je nutný samostatný kábel s rozvodnej skrine teda samostatný istič k kondenzačné mu kotlu alebo ho môžem nnapojiť do existujúcej zásuvky, Keď som si pozeral tak max príkon kotla je 151 W. alebo prípadne na nete som si pozeral ze existuje aj zásuvka s vstavaným prúdovým chráničom neviem kde sa to dá kúpiť a či by mi to neako pomohlo. čo sa týka elektriny som uplny lajik
Odpovedať
Profilova fotka
myslí, že pri rekonštrukcii to môžete zapojiť do každej zásuvky.Riziko je len, že ak ten obvod z nejakého dôvodu vypadne,odstaví aj kotol.
Odpovedať
Radsej si daj natiahnut kabel a svoj istic nech ma kotol myslim ze ta to vyjde lacnejsie a bude to lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@miroslavstopka Ak uvazujes nad rekonstrukciou omietok alebo je moznost nerusene natiahnut novy kabel tak to urob. Ak to nieje moc mozne, tak to kludne zapoj do existujucej zasuvky... Ved aka je pravdepodobnost vyhodenia istica v priebehu roka?asi tak 5% Ja byvam v mojom dome 4r a nevyhodilo ani raz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?