Premiestnenie elektometra

Ahojte, nepoznate niekoho z Ba kto nam moze novy elektrometer premiestnit na chodnu?V ZSE nam povedali, ze toto premiestnenie si hradime my. Mali sme jedneho pana dohodnuteho ze to pride spravit, ale vykaslal sa na to a neozyva sa. Poznate niekoho sikovneho kto to spravi za primeranu cenu? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A kde sa ten elektromer v súčastnosti nachádza ? Dôvod premiestnenia ?
Odpovedať
Profilova fotka
A kto ten elektromer po premiestnení zaplombuje? :-)
Odpovedať
Zablombuje ZSE, stačí im zavolať...
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 No... ja to nevidím až tak jednoduché. Ja som chcel vymeniť prívodný vodič zo strešiaku k hodinám a bol - teda aj je problém. ZSE to robiť nechcú a ak si to náhodou dám spraviť elektrikárovi, tak sa mi nemôže stať, že pri požiadaní o zaplombovanie hodín mi dajú pokutu za porušenie plomby, prípadne ma obvinia z čierneho odberu?
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 nemoze, pretoze tam zavolas a oni ti udelia povolenie otvorit plombu. Aj u mna tak bolo ked sa robil dvojtarif.
Odpovedať
Profilova fotka
@majkoj Si si istý? Mne totiž povedali, že ak odplombujem elektromer, tak mi ho nezaplombujú, jedine, ak spravím prekládku kábla do zeme. Ja mám ešte na chalupe kábel vedený vzduchol. Nebude v tom problém?
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 no ja mam sse ale pokial viem je to to iste (co sa tyka el.meru). U sse som si isty lebo som to tak robil.
Odpovedať
Vymieňal som raz cez víkend hlavný bytový istič pred elektromerom, zavolal som na poruchovú linku, nahlásil odberné miesto, dali mi súhlas a že oni to prídu v týždni zaplombovať... a 30€ pripočítajú domácemu vo vyúčtovaní... :-) (ZSE)
Odpovedať
Opravy na strešákoch - a hlavne vodičové, káblové ešte ako tak - už robiť nechcú, že je to rekonštrukcia, tak to musí ísť do zeme... a elektromer ak bol v/na dome, tak do plota...
Odpovedať
Elektromer mame momentalne v byte. Pracovnik ZSE nam ho vymenil za novsi, ale nepremiestnil nam ho na chodbu ako sme potrebovali a od zse sme to aj ziadali ked sme uzatvarali novu zmluvu a tak podobne. Pan ho vsak len vymenil ale nepremiestnil, preto teraz hladame niekoho kto to moze spravit. U nas v dome to tak maju vsetci. Nie je to klasicky panelak, jedna sa o staru budovu v centre Ba.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?