Potrebujem cenovú ponuku na elektroinštaláciu v dome

Jedno podlažie-cca 100 m2, k svetlám sú vedené trúbky,ktoré sa dajú použiť...odhad je 200m kábla pre svetlá, 200 m pre zásuvky. Inak nič extra...zaujímala by ma cena práce a tiež materiálu. A tiež to, v akej fáze sa práce končia- po zastierkovaní? Alebo len zasadrovaní? Ďakujem.
Odpovedať
tak ak je to v trubkach a cisto len vymena za nove tak natahanie aj nahodenie zasuviek a svietidiel vyjde asi tak 500 eur robota a material sa da lacnejsie vzdy zohnat
Odpovedať
@krprtka bude aj nejaka sekačka?..material muriva?... rozvadzač novy alebo sa budu len doplnať okruhy?...
Odpovedať
ono nieje jednoduche si tipnut kolko metrov kabla bude treba... dnes su ine standardy. treba hlavne kuchynu dobre rozfazovat atd. vypinace sa uz nedavaju do vysky oci ale skor do vysky pasa, zasuviek treba viac... cize tak :)
Odpovedať
myslím že cenovú ponuku takto cez internet bez toho aby si to príslušná firma prišla obzrieť zhodnotiť a premerať sa len tak ľahko nedá urobiť. Predsa len by si mala navštíviť nejaké tie firmy podnikajúce s elektorinštalciámi nech sa na to prídu pozrieť a spravia ti ponuku.
Odpovedať
NEDAVAJ SI TO ROBIT FIRMAM....SU PREHNANE DRAHEEEEE......
Odpovedať
no je ľahko povedať že su trúbky použiteľné ale keď je moc zalomená ta treba sekať a čo sa týka kuchyne minimálne 3 okruhy
Odpovedať
@krprtka Dobrý deň, ak nie je problem a este je to realne poslite mi na Vás kontakt. Dakujem
Odpovedať
Kto ma probrem s elektroinstalaciou pytajte sa :)
Odpovedať
Pred mesiacom som robil výmenu povodnej elektroinštalácie v staršom tehlovom byte. Boli tam povodne trubky do ktorých sa podarilo naťahať nové vodiče k svetlám, vypínačom a sčasti aj k zásuvkám (niekedy sa tie staré trubky rozpadnú a je potrebné sekať, preto vravím podarilo:-)). Všetky vypínače sa prekladali nižšie do úrovne cca 120cm nad podlahu. Pridávalo sa množstvo zásuviek, kde bolo potrebné sekať, frézovať. Samozrejme komplet prerábka kuchyne a kúpelne, naťahané dátové rozvody a koaxiál pre internet a TV. Robila sa prekládka elektromeru z bytu na chodbu, plus nový prívod k elektromeru od poistiek a nový prívod od elektromeru do bytu, vrátane všetkých legislatívnych krokov. V byte je tiež nový rozvádzač s prvkami. Potrebné okruhy su na prúdových chráničoch. Moja práca končila zasádrovaním káblov a inštalačných krabíc. Elektrina bola medzitým oživená len provizórne. Potom nastúpili chlapi, ktorí vyspravili všetky sekanice a vymaľovali a následne som došiel doinštalovať vypínače a zásuvky. Vedel by som naceniť po obhliadke.
Odpovedať
To sa takto nacenit neda...dalo by cca ak by ste maly nejaku vykresovu dokumentaciu ale najlepsie po stretnuti a obhliadke
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
kabel 3x1,5 0,48eur/m, 3x2,5 0,77eur/m. to su aktualne ceny.. nejake krabicky, sadra, rozvodna skrinka... praca zavisi od toho kolko drazkovania, kolko vypinacou, zasuviek a tak.. neda sa urcit na m2.. potom pojdu nejaka zasuvky a vypinace ak teda pojdu nove.. cena cca od 2 eur/ks. zalezo co si vyberies.. ak teda idu aj nove vypinace..
Odpovedať
Dakujem Vám všetkým za reakcie, nejako sme to poriešili.Len sme teda ako prvú mali "kamarátsku" cenu od kamaráta a napokon vysvitlo, že cudzí ľudia nám to spravia za polovicu. Dakujem ešte raz. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krprtka dobra skusenost.. :-D pozanm pripady a ludi co si povedia, ze najlepsie sa zaraba na kamaratoch.. :-DDD
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?