Overená značka domácich video a audio telefónov

Zdravím elektrikárov a rád by som započal diskusiu o tom, akú v praxi preferujete značku domácich videotelefónov a audiotelefónov. Na trhu je veľa druhov a tak by som bol rád, ak sa podelíte o vaše skúsenosti, čo najradšej montujete svojim zákazníkom (ak nechajú výber na Vás) a čo považujete za kvalitu vzhľadom na dlhú životnosť, bezproblémovú montáž a minimálnu poruchovosť.
Odpovedať
@danielvalentin Legrand.
Odpovedať
Urcite HikVision IP videovratnik
Odpovedať
@danielvalentin Urcite Dahua IP videovratnik
Odpovedať
@danielvalentin možno si mal uviest nejaké cenové mantinely, v ktorých sa chces pohybovať, lebo v dnešnej dobe nie je problém kúpiť toto zariadenie za x-tisíc Eur, čo teda ja by som za to nebol ochotný vysoliť.
Odpovedať
myslel som tak nejak do 500 Ecok, ale skor mi islo o to, ako sa hovori oddelit zrno od pliev
Odpovedať
@danielvalentin myslím si, že cokolvek z tychto 3 menovaných si vyberieš, nespravíš chybu
Odpovedať
@danielvalentin ja som dnes ziskal dost skaredu skusenost s Emos-om (zakaznik si sam kupoval).sice to bolo udajne za dobru cenu, v krabici to vyzeralo fajn, no namontovat to bolo v praxi dost trapenie.
Odpovedať
Ja som mal vo výbere práve tie tri spomínané značky: Legrand, Hikvision, Dahua. Nakoniec to bude asi Legrand Bticino Classe 300X13 wifi. Cena cca 620 € kompletná sada
Odpovedať
@sannco davali sme. Spokojnost. Aj tak musis nieco dokupovat. Na otvaranie velkej brany sme dokupovali a tiez krabicu na zapustenie do plotovej tvarnice..
Odpovedať
ja mam velmi dobre skusenosti s easydoor
Odpovedať
@bovary Hej, druhú vnútornú jednotku a set na zapustenie, prípadne ďalšie RFID klúčenky.
Odpovedať
Ahojte, nechcem zakladať novú tému tak sa opýtam tu: My plánujeme videosadu Legrand drôtovú http://www.legrand.sk/video-vstupne-s... a chceme dať napájanie do rozvodnej skrine na DIN lištu ale nikde neveim nájsť napájacie trafo 30V na din lištu, ani sám Legrand ho nevyrába (alebo som ho len nenašiel). Nevie niekto kde by sa dal vhodný napájací zdroj (DC30V 30W) na DIN lištu kúpiť?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@trubiroh nastavit na 29V. https://www.gme.sk/spinany-zdroj-mean...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ma niekto Dahua videovratnika a nan zapojenu moznost sledovat exterierova kamery na dome?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?