Odpoveď na príspevok od merak:
Dobrý deň prajem dávam do pozornosti a do povedo… @merak Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť, aký je vhodný merací prístroj na vykonávanie revízií a kontrol elektrických spotrebičov? Pribudla mi v práci nová povinnosť a neviem odkiaľ začať. Jedná sa o ručné elektrické náradie, kancelárske spotrebiče od PC po kávovar. Vďaka vopred za odpoveď.Odpoveď na príspevok od franto7:
@merak Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť, aký j… @franto7 mal som Illko český nájdeš ho na google je k tomu i SW na listinný i SW záznam s pamäťou, dobré je k tomu i nejaký NB, kde si hned stiahneš, meria sa celková PC zostava ako jeden spotrebič, izolačný odpor len 250V nie 500 ,štítky s sťahovacími páskami na všetke káble i jednotlivé zariadenia https://www.bing.com/videos/riverview...Odpoveď na príspevok od franto7:
@merak Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť, aký j… @franto7 ja mám Unitester 06A od Electron Prešov.Odpoveď na príspevok od merak:
Dobrý deň prajem dávam do pozornosti a do povedo… @merak Ahoj, neviem sa nikde dopátrať. Ako to je s akumulátorovým náradím. Podlieha revízii, či nie. Ak áno, tak sa vykoná len skúška chodu? A vážne každého pol roka?Odpoveď na príspevok od pistikus:
@merak Ahoj, neviem sa nikde dopátrať. Ako to je … @pistikus treba si naštudovať vyhlášku 508/2009 §4 s prílohou č.1 a §9.Odpoveď na príspevok od merak:
@pistikus treba si naštudovať vyhlášku 508/2009 §… @merak múdra odpoveď, vidím, že sám v tom nemáš jasnoOdpoveď na príspevok od pistikus:
@merak Ahoj, neviem sa nikde dopátrať. Ako to je … @pistikus ako si sám napísal, nevieš sa nikde dopátrať, tak som ti dal návod, kde sa o tom presne dopátraš. Ak ideš vykonávať revízie spotrebičov a zariadení, tak by si tento základ mal vedieť a nie sa na neho dotazovať. V prvom rade musíš vedieť, to akej skupiny je dané zariadenie zaradené a podľa toho postupovať. P.S.: Keby v tom nemám jasno, tak ťa priamo nenavádzam, kde sa o tom dočítaš viac.