Máte skúsenosť s bojlerom Ariston Velis Evo EU?

Dobrý deň, aké máte skúsenosti s týmto bojlerom? Kto ho má, odporučte mi prosím najúspornejšie nastavenie. Budeme dvaja, bojler 80l. Sadzba DD2. Vďaka
Odpovedať
@paetto Neviem, či už ho máte kúpený, ale ak nie, potom by som odporúčal poobzerať sa po väčšom. 80l je málo. My sme doma tiež dvaja, máme 120l a je to tak na hrane s tým, že je nastavený na nočný prúd, no takmer vždy ho musím ešte zapnúť manuálne niekedy podvečer, pokiaľ sa nechcem sprchovať vo vlažnej vode. Konkrétnu značku tu riešiť nebudem.
Odpovedať
@jr4 Ja nebudem mať nočný prúd, DD3 ani DD5 sa mi neoplatí, ostanem pri DD2. Aspoň na západnom Slovensku to nie je nijak výhodné.. S tými 120l si ma prekvapil, v diskusiách tu som našiel ľudí čo uvažovali nad 50l pre dvoch...
Odpovedať
@paetto Píšem iba z vlastnej skúsenosti. Nevylučujem, že ak bojler bude zapnutý nonstop, tak postačí aj 50l, ale to by sa mal vyjadriť niekto, čo s takým bojlerom REÁLNE funguje.
Odpovedať
@paetto ariston ma velmi kazovu elektroniku. 80 pre dvoch stacit bude, ale plna vana a dalsia sprcha hned potom asi nie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?