Je tu niekto, kto objednával zástrčky a vypínače z internetu???

ahojte, meníme zástrčky a vypínače v celom byte, treba nám ich dosť veľa. V baumaxe, či merkury markete vyjdu dosť draho. Chcela by som sa len opýtať, či sa dajú na nejakých eshopoch kúpiť aj lacnejšie, v dobrej kvalite? Máte niečo overené, odskúšané? Ďakujem za každú radu
Odpovedať
@zuzka_puska taketo veci sa nekupuju v spomenutych obchodoch, ak si z Popradu, tak treba ist na Teplicku 34, je tam predajna Hagard Hall a tam si priamo pozriet/vybrat/kupit za normalne ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Neodporúčam.A už vôbec nie značku Le grande..
Odpovedať
@catscan presne tam sme chceli isť, ale otváracia doba je len do 15:00 a manžel robí podstatne dlhšie :-(
Odpovedať
@zuzka_puska objednalbsom z internetu, pozri si znamych vyrobcov a vyber najlacnejsiu radu ak chces setrit. Za podobme ceny ti ale daju asi aj v beznych obchodoch s elekrromaterialom.
Odpovedať
@sysell ani neviem, ci chcem setrit.... Chcem hlavne kvalitu...ale, ceny su v tychto veciach rozdielne, nasla som vypinace za 2eurá, ale aj za 12eur. A pritom nevidím v nich rozdiel - nevyznám sa tak mi pripadajú rovnaké.... aký je v nich vlastne rozdiel? Dakujem
Odpovedať
@zuzka_puska neviem moze byt kvalitnejsie vnutro viac vydrzi, lahsie sa to montuje a pod. Skor ale cenu robi potom dizajn. Urcite neznamena ze vypinac za 20 vydrzi viac ako za 10. Vypinace su aj za 20 aj 30 aj viac. A zase je rozdiel byt kde je vsetkeho 20 ks a dom kde 100 ks
Odpovedať
@mesarosanton Preco nie, Legrand Valena su uplne v pohode. Napis preco nie Legrand
Odpovedať
Profilova fotka
v PP su dva dobre obchody s vypinacmi, EDEN ELMAT a hned vedla HAGARD. Vypinace si mozes dnuka popozerat. Kvalitne strojceky ma Legrand Valena, ABB a Schneider. Biele vypinace Legrand Valena najdes od 4e/ks, casom mozes ramceky vymenit (strojcek ti zostava).
Odpovedať
Profilova fotka
Legrand zásuvky sa lámu pri uťahovaní skrutky.Je to prvotriedny odpad.Jedna mi skončila pri vyťahovaní vidlice zo zásuvky .Stačí jedno zrko omietky a zásuvka sa porúča do večných lovíšť.Bohužiaľ som sa poučil na vlastnej chybe.Potom mi to potrvrdili všetci elektrikári ktorých som sa spýtal.Je to bordel.
Odpovedať
@mesarosanton bla bla ano vsetky sa lamu, len mne sa dotahovani nezlomila.ziadna. keby si aspon napisal. Aka.rada ale a nie pausalne vsetky su zle...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam legrand....a ziadny problem....
Odpovedať
@mesarosanton No neviem kde sa lámu Le Grand, :-( montoval som ich môžem povedať dosť ale sa mi nestala ani jedna nehoda so skrutkou.. Montoval som ich aj do svojho 3.izb.bytu zatiaľ do 3miestností okolo 22ks /preto to množstvo lebo veľmi nemár rád predlžky/ a montoval som TV zásuvky, zásuvky 230v ako aj vypínače s DO nemal som problém.Budem pokračovať ďalej prerábka kuchyne,kúpelne a chodby a iné ani nedám ako Le Grand. Som s nimi spokojný. :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzka_puska ak vam bude vymenu robit elektrikar,skus nakup dohodnut s nim. Vedia nakupovat za lepsie ceny. My mame ABB Time a absolutna spokojnost.
Odpovedať
@sysell @mesarosanton Asi tak :D Ani jeden sa mi neposkodil / nezlomil ... Doteraz sa žiadny nepokazil, ale ano, je to hnoj :D :D :D Dokonca aj elektrikár bol za legrand, asi je z inej planéty :)
Odpovedať
@technik007 to je nejaka nova znacka, ta Le Grand? :)
Odpovedať
@gashtaan :-D :-D :-x
Odpovedať
My robíme väčšinou Legrand Valena, sú dobré a za rozumnú cenu. Dobré a za sú aj ABB. Záleží to od toho aký desing sa komu páči. V Poprade je Hagard, alebo Eden, kde to určite budú mať. Ak ste menili aj elektroinštaláciu, tak to kúpte cez elektrikára čo Vám to robil, určite má nejakú zľavu. Valena biela a béžová stojí v priemere tak do 5 eur za kus s DPH, pri zásuvkách TV a počítačových tak do 15 eur za kus s DPH, sú rôzne typy slaboprúdových zásuviek, takže ťažko paušalizovať. Ak chcete nejaký lepší desing napr. Galea od Legrandu, alebo Time od ABB, prípadne niečo od firmy NIKO, tak tam to už bude za viac peňazí. V KE má Hagard otvorenú predajňu aj v sobotu.
Odpovedať
Profilova fotka
Čo takto podporiť Slovenskú výrobu (Tesla Stropkov)? http://www.tesla.sk/eshop/
Odpovedať
@philos pozeram ten eshop tesla, slovenska vyroba je to? Ale nemaju ani jednu z vyssie spomenutych znaciek, ABB, a tie dalsie dve :-) Len nejake FN a cisla pri nich...... nepoznam nikoho, kto by mal s touto znackou skusenost :-( Ja som taka, ze sa trocha bojim kupit neoverene veci..... Predsa len, kazda referencia pomoze.... @gekaem_sro vy mate tiez eshop? popozeram, poslem link aj manzelovi, nejako sa z casovych dovodov nevieme dostat do tych obchodov v Poprade :-( :-( co ma velmi mrzi, ale praca nepusti :-( Preto by som radsej eshop... @mgx dakujem, skoda ze tie dva obchody nemaju eshop :-( Alebo stranku aspon....lebo je pre nas teraz dost problem sa dostat do obchodu, najskor sa tam dostaneme asi cez dovolenku, ked manzel bude mat nejaku cez leto :-) Vlastne vsetkym vam dakujem za rady,velmi pekne, teda dozvedela som sa ze valena, abb, ci schneider su fajn znacky, a z tych troch sa budeme snazit vybrat, ako spravna zena obzriem ktora z tych znaciek ma najkrajsi design :-) Dakujem, mam rada tuto stranku, vzdy dostanem dobre rady ci tipy. Pekny vecer vam vsetkym prajem :-)
Odpovedať
@zuzka_puska valena neni znacka, uz to nekomplikuj, vsak si pozri google,.ja som kupil tu http://www.vypinacezasuvky.sk mas.tam 3 najpouzivanejsie znacky abb schneider legrsand. Vyber objednaj a hotovo, nemusis nikde.chodit.
Odpovedať
ja som kupovala do celeho domu u Buca v Bratislave, aj velmi ochotny personal maju - poradia, alebo skuste eshop http://www.buco.sk..kupovali sme Legrand, v dvojpodlaznom dome ani jedna nebola zla a mimochodom, 2 krat sa osadzali kvoli malovaniu, pytala som sa na ne elektrikara, povedal, ze su dobre..dizajnovo pekne, jednoduche, nie drahe
Odpovedať
Profilova fotka
my sme davali do celeho domu tiez Legrand Valena - nic sa nezlomilo, su nadherne, keby ze davame zase, znova dame tieto :-)
Odpovedať
@zuzka_puska Eshop nemáme, sme montážna firma, ale ak viete aké vypínače a zásuvky potrebujete, tak Vám môžeme spraviť cenovú ponuku.
Odpovedať
takisto mame legrand valena...davali sme do domu vyse 80ks zasuviek a vypinacov, ani s jednou nebol problem, elektrikar co nam ich montoval tak ze za tu cenu je to top...
Odpovedať
ahojte, tak nakoniec sme si nejako vybavili volno a odskocili predsa len do hagard hal v poprade :-) Dizajnovo sa mi viac pacili tie ABB, ale neboli zial hned dostupne, na objednávku a prisli by za 2 tyzdne....tak sme zobrali legrand, ci ako sa to pise neviem :-) Su biele, leskle, vyzeraju naozaj stylovo :-) Co sa tyka ceny, do 3 izboveho bytu cca 100eur. Takze spokojnost. este raz vam vsetkym dakujem za rady ,pomohli ste :-) pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska Tesla stropkov vyrábala vypínače už pre našich dedov a doteraz fungujú. Prečo by preboha na stránke výrobcu vypínačov predávali konkurenčné zahraničné výrobky?
Odpovedať
tu su vypinace: fedelegrand: https://www.youtube.com/watch?v=19WUw...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_puska my sme dali legrand valena, žiaden problém sa zatiaľ nevyskytol
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?