Je revízia elektromera potrebná pri kolaudácii?

Prosim Vas poradite mi kolaudujeme novostavbu, pani zo stavebného co nas ma na starosti ochorela a vsetky doklady co chcela sme jej odovzdali zastupuje ju ina a ta povedala ze musíme mať reviziu od elektromera moja otazka je skutocne to treba? Volal nam to starosta a ten povedal ze co vie tak toto sa nedava tak mi prosim poradte dakujem
Odpovedať
revizu by ste mali mat od el. pripojky a od elektroinstalacie v dome. elektromerovy rozvadzac je sucastou pripojky a od toho urcite reviziu mate, inak by vas nepripojili. ci je potrebna pri kolaudacii netusim, ale je problem ju doplnit?
Odpovedať
Treba mat reviziu el. pripojky a reviziu domovej elektroinstalacie (trochu inak by sa dalo povedat ze je to revizia od elektromera dalej :) , ale nie moc odborne). Pojem revizia od elektromera by som povedal, ze ani neexistuje - staci pouzit google, najde len tuto temu.
Odpovedať
Dakujem za informacie uz sme ju nasli.
Odpovedať
na kolaudaciu nesmie byt revizna sprava starsia viac ako 3 mesiace
Odpovedať
@neon80 a toto je odkial ? :) @spolocenskesatynela co urad to ine pravidla. Od elektromera vsak urcite nie. Bud od pripojky, ktora nie je tvoja (reviziu nepotrebujes), alebo od odberneho el. zariadenia, t. j. od poistkovej skrine cez elektromerovy rozvadzac az do domu. Zvycajne sa vyzaduje OP a OS od instalacie v dome.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?