Hlinikovy U profil pre LED PAS

Caute strechaci. Chceme dat do chodby U profil pre led pas prekryty sklom alebo PVC. Problem je, ze chodba je dlha takmer 5 metrov. Da sa niekde tento profil kupit v tychto dlzkach?Nechcem spajat 2 alebo 3 dokopy. Nevyzeralo by to pekne :) Dakujem.
Odpovedať
@smolkosk existiju profily ktore sa daju spajat bez toho aby to bolo vidiet. Google.
Odpovedať
A su aj original profili s difuzorom, ktore sa priamo kotvia o sadrokarton, podobne ako bodove svetla, len ich nema vela firiem v ponuke, pisem z mobilu neviem ti poslat konkretny link na firmu co mi to robila, mali komplet system, profil za difuzor, ukoncovacie elementy, zdroje, LED pasy, odporucam profi led pas na 24 voltov dlhsie vydrzi. A svoj som napojil na vlastny zdroj s vystupom 20 voltov pas svieti trosku slabsie, ale vydrzi omnoho viac. (Skusenost s 12 voltovou bodovkou ktore mi nikto neodporucal, lebo sa casto vypalovali, dal dom 50W 12voltovu na trafo s vystupom 9 volt za usmernovac kondenzator 470uf. Teraz mi to sa svieti na schodoch uz 16ty rok bez vymeny)
Odpovedať
Tu máte celkom široký výber LED pásov a rôzne varianty osvetlenia, cez email sa viete aj poradiť keby bolo treba, veľká spokojnosť ... http://www.best2buy.eu/sk/78-1-1/osve...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?