Hľadám elektrikára na zmenu v elektroinštalácii v byte

Potrebujem natiahnut novy kabel k sporaku, osadit 6 novych zasuviek a 8 novych vypinacov a pripojit k existujucej instalacii. V hebeli. Bratislava. Planujeme realizaciu v nasledujucich tyzdnoch. Dakujem
Odpovedať
@alteregoliv Je smutné že tak jednoduchú vec už ľudia nevedia spraviť. Keď som za sociku chodil na základnú školu, mali sme dielne.
Odpovedať
@deravystrecha urcite by som taketo veci nerobila sama,ked na to su odbornici,neviem,co je toto za radu :-(
Odpovedať
@maria123 Ak to neviete spraviť, neviete to ani skontrolovať. Dobré je mať známeho, ktorý to neodflákne. Osadenie zásuvky spočíva vo vyvŕtaní diery vykružovákom, vlepení krabičky cementovým lepidlom a následným prišrubovaním pár šrúb.
Odpovedať
Profilova fotka
@deravystrecha čiže Ty kontroluješ mechanikov,čo opravujú autá,pekárov keď kupuješ chlieb,mäsiarov keď párky?
Odpovedať
@poliacik321 Bohužial áno, pretože podvodníkov a kurvítiek je všade dosť. Dnes som opraoval sifón umývadla, z ktorého sa vytrhla šruba ktorá ho držala pod umývadlom. Dnes je dokurvené snáď všetko.
Odpovedať
@deravystrecha "Osadenie zásuvky spočíva vo vyvŕtaní diery vykružovákom, vlepení krabičky cementovým lepidlom a následným prišrubovaním pár šrúb" Laik má určite doma vykružovák, vŕtačku, inštalačný materiál, drobné náradie (nie, kuchynský nožík a kliešte po dedkovi nepočítame),.... vykružovák akého priemeru, akú krabicu?... vykruží otvor pre osadenie inštalačnej krabice, nalepí ju cementovým lepidlom - vážne? 8-( "našrúbuje šrúby".... tak to bude fungovať? Žiadna drážka, žiadne prepoje alebo nový prívod, aké káble, aké strojčeky (1,2,5,6,7?), ako a kde zapojiť? Trololo... @alteregoliv snáď sa ti medzičasom ozvali skutoční odborníci, v BA by nemala byť núdza. Najlepšie, keby ti niekto známi odporučil overeného elektroinštalatéra.
Odpovedať
Ludkovia dobri, ti co reaguju sposobom "je smutne, ze si to nevie spravit sam", nemaju dostatok dovery v schopnosti inych ludi. @deravystrecha: viem si to spravit a robil som to par krat, stavali sme barak. A mam na to dokonca aj nalezite naradie. A este aj kopec ineho naradia. Ale napadlo ta aj, ze zrovna teraz mi moja pracovna a rodinna situacia nedovoluje sa tomu venovat? Ze prosto nemam dost casu? A ze ho radsej venujem svojmu konicku a familii? @peterkob: ty si to potiahol do spravnej polohy - ziadne drazky, krizove zapojenie apod? Dakujem. Ano, medzicasom sa mi uz nejaky ozval, ale ocenim este dalsieho, aby som mal moznost si vybrat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?