GSM zásuvka Flajzar

Profilova fotka
Dobrý večer, vedel by mi niekto z osobnej skúsenosti povedať, či vôbec a hlavne ako spoľahlivo fungujú GSM zásuvky Flajzar? Našiel som ich slovenskú internetovú stránku, http://www.flajzar.sk/gsm-zasuvka-fla... ale že by som sa tam dočítal niečo o používaní na Slovensku, to naozaj nie? Funguje to vôbec na Slovensku s kartou slovensk=´ého mobilného operátora? Ďakujem. :-)
Odpovedať
@jamk1 Ked to funguje so SIM akehokolvek Ceskeho operatora, tak bude aj so Slovenskou SIM.
Odpovedať
Profilova fotka
@romi29 Tiež ma táto úvaha napadla, ale niesom si celkom istý. Je zaujímavé, že web má doménu .sk acelý je písaný v češtine a vštky predajné miesta sú tiež v ČR. ;-)
Odpovedať
@jamk1 Ja som si isty. Tak web maju aj anglicky a rusky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romi29 Ako povieš, zajtra skúsim zavolať do Česka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam ine GSM zariadenie od Flajzar a vsetko funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
@martins1 Narazil som na prvý problém. Našiel som si aplikáciu pre Android na ovládanie zásuvky na Google play a pri pokuse o inštaláciu mi napíše hlásenie - Táto položka nieje vo vašej krajine k dispozícii. Pokúšam sa to do Samsung Galaxy 5 imnštalovať z https://play.google.com/store/apps/de... Tak už len tento samotný fakt mi príde viac, ako podivný. :-(
Odpovedať
@jamk1 Co tak skusit nieco realne odskusane a fungujuce - napr. RFGSM-220M od ELKO? Cena je pri tomto produkte o nieco vyssia, ale funkcnost a spolahlivost 100%. PS: nie som predajca, toto nie je reklama
Odpovedať
@jamk1 skus to naisntalovat priamo z mobilu. Nemas nahodou nejaky proxy server, alebo VPN ? Ja som to normalne nainstaloval :)
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe Ako myslíš priamo z mobilu? Zo stránky výrobcu som si zoskenobal QR kód, otvorila sa mi stránky Google play a priamo tam sa mi objavilo hlásenie, Táto položka nieje vo vašej krajine k dispozícii. Neviem iný spôsob, ako by som to teda nainštaloval. ]-( Podotýkam, že hociktoré iné aplikácie si nainštalujem bez najmenšieho problému.
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan Ďakujem,ale pre mňa dosť problematická montáž, nakoľko a chalupe mám ešte starý typ rozvádzača s keramickými poistkami. Ten do zásuvky by mi absolútne vyhovoval.
Odpovedať
@jamk1 v mobile si otvor play a vyhladaj si tu aplikaciu. Mne sa to normalne nainstalovalo. Aj ked samsung je trosku zly mobil :) ktovie co tam natlacili. A este jedna vec - mozno maz fake telefon. Moj kolega takto kupil fake - S3. Vyzeral takmer identicky, ale bol v nom iny hw :)
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe Ta si ma asi nepochopil - ja som do teraz nemal absulútne žiadny problém s inštaláciou nejakého softu do android zariadenia. Bežne používam aplikácie z Google play, či v telefóne, či v tablete. Dnes som skúšal aplikáciu nainštalovať na tablet Samsung Galaxy Tab.3 10.1 a taktiež bez úspechu. Proste tá aplikácia sa nedá nainštalovať. :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jamk1 chapem. Aplikacia do androidu sa da naistalovat z webu - v tedy sa len pushne poziadavka a mobil si to sam stiahne. Alebo priamov mobile cez aplikaciu google play. Nie cez prehliadac. Ja som tu aplikaciu nainstaloval do nexusu - dnes rano, len na skusku :). Je to galaxy nexus, co je v podstate samsung. Ale z cistym androidom. Pri samsungu moze byt nejaka ich vlastna zmena systemu :). S S3 som si uzil - kedysi som programoval aplikacie pre android :)
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe Ďakujem, ešte spravím jeden pokus o inštaláciu, keď sa vrátim na Sk, lebo momentálne som v zahraničí. Ale aj tak v tom nevidím logiku, lebo Google play je stále len Google play a jedno či na Sk, alebo v De. Inakšie pokúšal som sa inštalovať priamo z Google play a nie cez prehliadač. Ako som už vyššie písal - zoskenoval som si mobilom QR kód zo stránky výrobcu produktu, to bol vlastne link na aplikáciu v Google play a odziaľ sa to inštalovať nedá. :-(
Odpovedať
@jamk1 tak a to je jasne :) ked si v DE tak ides cez nemecky server. Ci uz si na wifi alebo v tam mas nemecku SIM kartu. Nie je jedno, kde sa nachadzas. Ja napr. ked sa pripojim do VPN, tak som na nemeckom proxyservery a mozem si stiahnut z play hudbu, ktora je urcena pre nemecky trh. A teda to urcite nepojde. Lebo ta aplikacia nie je urcena na nemecky trh :)
Odpovedať
Profilova fotka
@joxe Celkom logické vysvetlenie. Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Problém vyriešený. Po príchode na Sk som aplikáciu z Google play nainštaloval na prvý pokus a bez najmenšieho problému. Zase mám o ponaučenie viac, hoci by som nikdy nebol predpokladal, že aplikácia na Google play je k dispozícii iba v určitej krajine. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?