Firma klimbo a skusenosti 2

Profilova fotka
Admin dakujem ze mazes temy :) toto je Slovensko branme a chranme tych co neplatia a co okradaju. Cest zamestnancom ktory svoj cas venovali pre Firmu KLIMBO hlavne ze pan a dama su vysmiaty :)
Profilova fotka
A admin mal by si sa zamestnat u Klimbo a potom by si Fora uz nemazal :) ale ziskavas rad misacieho kozuzka teraz za to ze si to zmazal. Si hrdina.
@stanos ty budes asi zamestnanec...byvaly
Profilova fotka
@catscan no mal si citat Firma Klimbo a skusenosti cast 1 :) keby to ten misaci kozustek nevymazal :)
@stanos Cital som, tak pre ozrejmenie, ak tu chces pomoct ostatnym, tak napis praktiky firmy, v opacnom pripade sa tu stazujes iba v pozicii, ze si tam bol zamestnany ale nevypatili ta, co ale nevypoveda o kvalitach prace tejto firmy
Profilova fotka
@catscan ved v prvej casti, ktoru admin vymazal boli prene popisane praktiky firmy Klimbo :) a nevyplatene je podla teba len ??? Tak to klobuk dole.
@stanos Tak ale su tu ludia, ktori sa registrovali mozno len vcera, tak asi tazko citali prvu cast...chapes :-)
Profilova fotka
Tak nech dakuju adminovi .......
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Páni, tému uzamykám, ako vidím, vôbec v nej nejde o skúsenosti s firmou Klimbo :) Predchádzajúcu diskusiu sme zmazali, pretože nás majitelia firmy kontaktovali s tým, že príspevky považujú za poškodzovanie dobrého mena spoločnosti. Nakoľko nevieme overiť pravdivosť daných príspevkov, zmazali sme ich. Väčšina príspevkov v predchádzajúcej diskusii aj tak nekonkretizovala presné situácie, príspevky boli len osočujúce. Ak s danou firmou máte akékoľvek nedoriešené záležitosti, najlepšie bude kontaktovať priamo ich. Prajem krásny deň :)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?