Fatebny led pas

Zdravim.Nevedel by niekto poradit Farebny led pas s trafom a ovladacom?
Odpovedať
@mike040 K čomu to presne potrebuješ??? Na osvetlenie zadnej časti TV,do skrinky??? Ak na TV tak tam trafo nepotrebuješ,stačí výstup / ak máš USB/.. ;-)
Odpovedať
Potrebujem to do sadrokartonovej svetelnej rampy v obyvacke
Odpovedať
@mike040 To kľudne kúpiš v obchode s elektronickými súčiastkami...Dostaneš to kúpiť niekedy aj v Lídli.. Cena okolo 10-40E..Závisí od dĺžky.. ;-) Ja som uvažoval tiež nad tým, ale dal som iba led pás žltý a napájam to jedným spol. trafom, nakoľko som mal origo trafo a pripol som tam podľa odporúčenia predávajúceho na 12m ale po hodine jednoducho "strelil" a tak som ho vymenil za trafo na hal. žiarovky do 60W a teraz to ide bez problémov..Origo bolo veľmi poddimenzované, bohužiaľ sa veľmi prehrieval, aj keď som dal naň iba 6m..Teraz má rezervu a ja kľud. :-D
Odpovedať
@technik007 dakujem pekne za radu ;-)
Odpovedať
RGB LED pás plus ovládanie a trafo ...trafo lahko vypočítate počet W na meter krát koľko metrov. A ako tu už bolo spomínané radšej to trafo troška predimenzovať.
Odpovedať
ebay alebo nejaky cinsko shop (napr dealextreme)
Odpovedať
Profilova fotka
@slabak áno cez tieto stránky ako si napísal bez problémov sa dá led pás farebný zohnať a za oveľa lepšiu cenu ako ho zoženieš u nás. Tam ťa to fakt vyjde na malé peniaze, len, že si možno trošku dlhšie počkáš, ale to podľa mňa zase nie je až taký problém, či?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?