Exteriérové kamery - aká je kvalita obrazu v noci?

Ahojte Co hovorite.na kvalitu.kamier v noci. Kamery mali mat 60m.prisvit ale.tieto maju iba 30m prisvit a tu je vysledok. Zatial sme to neplatili.
Odpovedať
nic moc teda. ake su to zac, aka znacka?
Odpovedať
Hikvision DS-2CE57H8T-VPITF(2.8mm) Hikvision DS-2CE57H8T-VPITF(3.6mm) Otazka.znie.ci zaplatit lebo mali byt ine.len na poslednu chvilu sa to.zmenilo a sluboval ze obraz bude dobry Ale obraz je nafigu sak tam vidiet len biele machule
Odpovedať
videl som teda nejake nocne zabery z Dahua 4 mpix a bolo to teda celkom ine, lepsi dosvit, ostrejsi obraz.toto by som nebral, za tie peniaze to teda nie je nic moc. ( ako pozeram standart ceny tych tvojich kamier)
Odpovedať
Uz som mu napisal mail. Kupoval ich cez eshop. Tak.nech ich vrati.alebo nainstaluje niekomu inemu.kde budu.stacit tie.kamery. Do.dajakej.bytovky do vchodu napriklad
Odpovedať
Profilova fotka
osobne mi príde prvá fotografia vs tretia fotografia podstatne lepšia (tretia), príde mi ako by bola prvá zarosená. Ale má 1 bludišťáka za susedove vyčiernené bloky 🙂
Odpovedať
@dominik_galaba nerozumiem. To kmsuswdovi budw treba zaciernit. Tam kde je.zaciernene.je.to.horaie.ako.nie.je.zaciernene
Odpovedať
@dominik_galaba sorry za preklepy
Odpovedať
Profilova fotka
@cifo1986 že máš bod za to, že máš suseda vyčierneného, málokto to tak robí.
Odpovedať
@dominik_galaba serie.ma.ta zadna kamera co snima terasu ta je.najhorsia. Ten bok kde to nie je.vyciernene je.fajn. Tam kde to je vyciernene to je.uz.horsie. Rpzmyslam ze dam vymenit 2 kamery ale lastovicky mi ich chodia okukovat. A tieto su aspon nerozbitne. Do rohu pozemku by som mohol dat svetlo na sumrakovy snimac
Odpovedať
@cifo1986 prvá kamera je očividne špinavá preto je taká rozostrená.
Odpovedať
@007tomams špinavá? myslíš ochranné sklo?
Odpovedať
@cifo1986 ja mam Hikvision 2,8mm s 30m prisvitom a niekedy obraz v noci lepší ako cez deň...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@neutrino šak aj tieto majú 30m prísvit akurát majú to ochranné sklo antivandal ale to by vadiť nemalo? čo odporúčaš nastaviť? lebo som z toho mierne nasratý. najvzdialenejší bod čo snímajú je 20m
Odpovedať
Problém je práve v tom skle. Vyskúšaj na jednej kamere zhodiť ochranné sklo na noc a uvidíš rozdiel.
Odpovedať
@martinfox ale mne tam v noci nesvietia diody takže nie je odraz
Odpovedať
Obraz je grc. Ja mam Dahua a taktiez mam problem s ochrannym sklom, lebo sa od neho odrazaju vlastne IR diody a nerobi to dobrotu. Jedna mi prisla rozostrena a musel som ju celo rozobrat (zalepena cocka) a nastavit, ale nic co by sa nedalo :-D Ked nie si spokojny vrat horsie to uz byt nemoze iba lepsie! @cifo1986 keby ti nesvietili diody tak v uplnej tme nic neuvidis, mozno to je len nastavenim, nepoznam tie kamery.
Odpovedať
@rkorba vratit? kupovla ich ten co ich montoval? ale este som nezaplatil, takže to bude tým ochrannm sklom?
Odpovedať
cifo1986 Dióda je tam je jedna a svieti, je prekrytá sklom. Lom svetla a odraz spôsobuje zahmlenie obrazu. Ale ak máš pocit že tam nie je prísvit alebo ho máš v nadstaveniach vypnutý zabudni na to čo som písal.
Odpovedať
@cifo1986 skusil by som ich jemnou handrickou riadne vycistit. ja som mal na mojich (tiez hikvision) obraz zahmleny a ked som ich riadne vycistil tak uz je pekny. len som sa k tomu dlho nevedel dokopat tak som tiez rozmyslal nad vsetkym moznym co to moze byt.
Odpovedať
@martinfox ale ta dioda v noci nesvieti, aspon teda okom je to neviditelne
Odpovedať
Profilova fotka
@cifo1986 samozrejme, že svieti - ale ľudské oko predsa nie je schopné vidieť IR žiarenie. V prvom rade ak sú takto hnusné, tak ich vyleštím a vyčistím - je to asi to najjednoduchšie čo môžem spraviť. Ostatné je len tápanie. Antivandal sklo je ti na dve veci, keď niekto chce kameru "odstaviť" stačí že ju vyhne do oblohy alebo do steny a môžeš tam mať aj protipancierové sklo. Preč sním - ak je demontovateľné.
Odpovedať
@dominik_galaba antivandal kamery s IK-? specifikaciou su vacsinou dome kamery - teda kupoly. Pri nich sa nedostanes ku snimacu a nevies nim len tak otocit. Nie, zeby sa nedala "odstavit" ale nie je to tak ako hovoris. To ze dioda svieti za sklom je v poriadku. Ti, co dizajnovali kameru asi na to mysleli - nie su to idioti.
Odpovedať
Profilova fotka
@igor256 ale ako vidíš tak @cifo1986 píše, že tam antivandal sklo je ...
Odpovedať
je tam takýto dizajn kamery
Odpovedať
Je to obycajne plexysklo a neda sa kamera pouzivat bez neho, lebo by sa obnazila komplet elektronika. Kamery maju pekny obraz cez den (pokial do nej nezasvieti slnko) inac sa prejavi lom svetla ako pri IR prisvite v noci. Do interieru a na male vzdialenosti su ok, ale vonku sa mi neosvedcili.
Odpovedať
Profilova fotka
@cifo1986 tiez suhlasim, ze ten obraz nie je bohvieco a za tie peniaze, no neviem radsej by som vyskusal este nejake ine kamery.
Odpovedať
@bejban áno ale otázka znie či mám zaplatiť, ten čo to inštaloval tvrdí, že je to OK
Odpovedať
vedeli by ste mi poradiť niekto model 5MPix kamery HIKVISION (kedze uz mam ten system) s ktorým ste spokojny, max snímaná vzdialenosť cca 25m a dajaký eshop kde to viem lacno kúpiť?
Odpovedať
@cifo1986 lacny eshop - ekotoner. Ja mam tuto DS-2CD2145FWD-I(S) ale ma 4MPx. neviem ci 4 a 5 je taky rozdiel, ale ak najdes rovnaku s 5mpx tak by som bral.
Odpovedať
@igor256 to je IP kamera, my nemáme IP a tam je ten rozdiel :( myslím, že by stačila aj 2MPx
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?