Elektromotor s 10000 ot.

ZDravím Vás, Potrebujem zohnať elektromotor s cca 9-10000 ot / min. - potrebujem ho na mlynček na mäso, Prevodovku mám v pomere 130 . Myslím ze vystupné otáčky by mohli byt cca 70-100 ? Neviete kde by som zohnal taky motor? počul som, že z práčky by to šlo, ale pojde aj reverz? regulácia otáčok? Ďík.
Odpovedať
Ehm 10 000 otacok na mlyncek idem radsej spat.
Odpovedať
Profilova fotka
Potrebujes vykon nie otacky aj motorcek na auticko ma tocky ale zastavim ho pohladom :-)
Odpovedať
vymysli si niečo praktickejšie
Odpovedať
Blbá prevodovka... Obyčajný 1430 otáčkový 1,5kW motor zožeň a prevodovku 1:15 k tomu... Melieme takým už 30 rokov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
napriklad mozes pouzit tento https://hobbyking.com/en_us/turnigy-s... je az do 37t otacok, vies ho regulovat, vratane reverzu. potrebujes k nemu https://hobbyking.com/en_us/turnigy-d... a pripadne baterky a mas to aj prenosne =)
Odpovedať
Profilova fotka
ked regulaciu otacok tak frekvenny menic ale skor ako otacky by som chcel vidiet kolko ma Nm inak aj k menicu ak tak tak od kvalitneho vyrobcu nieco male sikovne Altivar ATV320 do keby si mal zaujem daj info o motore a priprvim ti ponuku - som priamo zo schneider electric
Odpovedať
Ja som to riešil veríš alebo nie jednou obyčajnou vŕtačkou s reguláciou a máš to vyriešené...Nemusíš nič veľa riešiť len uchytiť vŕtačku za mlynček a urobiť spojku-vŕtačka-mlynček a máš to hotové za pár hodín...Reguláciu ani nemusíš riešiť máš ju tam...ako aj reverz...Načo máš riečiť niečo čo je už sčasti vyriešené...a kvôli bezpečnosti daj 24V aku uťahovačku a napájaj ho trafom mimo miesta roboty... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?