Elektrikar DS ktory nam da zo strechy do zeme elektrinu

Zdravym viete mi poradit kam sa mam obratit ked idem prerabat strechu a potrebujem zo strechy dat do zeme (pred dom) elektriku ktora ma byt tahana cez cestu a nie po stlpe. Najlepsie v DS. Vopred dakujem
Odpovedať
No mám taký pocit, že pri takéjto prekládke bude potrebný aj projekt. Takže najskôr kontaktovať nejakého projektanta. Nie celkom rozumiem "ktora ma byt tahane cez cestu a nie po stlpe" teraz je to ponad cestu vzduchom a prekládka bude do zeme popod cestu?
Odpovedať
@sneko ano teraz je to tahane cez cestu vzduchom a chceme to popod cestu
Odpovedať
@kaculda2 oficialna cesta 1,projekt 2.žiadosť distribučnej o preloženie,3 rozkopávkové povolenie 4.niekto kto to pretlačí pod cestou,5niekto kto vykoppe kanál k domu pre kábel.6 kupiť a natiahnuť kabel k stlpu+zásyp podla predpisu/piesok folia..../keď máš všetko nachystané prídu a odstrihnú nástrešák a pripoja spodom. Ale neviem kde máš elektromer.Ak niekde v dome može sa stať,že budú mať podmienku premiestniť ho na hranicu pozemku aby bol verejne prístupný.Hodne šťastia ja to už mám za sebou aj keď nie tak komplikovane
Odpovedať
@kaculda2 abula1 ti napísala celý postup. tiež prajem pevné nervy. akurát pokiaľ to bude pretláčané popod cestu asi nebude treba rozkopávkové povolenie, nakoľko nebude potrebný zásah do komunikácie.
Odpovedať
@sneko Bude aj tak potrebovať rozkopávkové ale uvedie že ide pretláčať pod cestou
Odpovedať
@abula1 :-) mi sme ho nevybavovali teda neviem že by ho niekto vybavoval, ale to sme boli traja, ktorý sme sa spojili a pripájali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?