Doska na varenie

Mame sklokeram.dosku 3 platne idu ta stvrta nie vobec neohrieva.Co to moze byt s tym?
Odpovedať
@tanulik16 Najčastejšie to býva tak, že 2 platne idú na jednu fázu, a ďalšie 2 na druhú fázu. Čiže výpadok fázy/zlé zapojenie by som vylúčil. Ostáva len reklamácia, v žiadnom prípade neodporúčam otvárať varnú dosku, tým pádom Vám padá záruka.
Odpovedať
@robohke mame ju uz styri roky
Odpovedať
Profilova fotka
@tanulik16 takže už na reklamáciu nemáte nárok. Tak treba zavolať nejakého technika nech sa ti na ňu pozrie alebo skúsiť otvoriť, pokiaľ máš manžela zručného a vedel by ti to pozrieť a opraviť. Alebo sa zmieriť, že tá jedna ti nepôjde a nebudeš ju používať.
Odpovedať
Pravdepodobne bude spínacie relé v ťahu. Môžeš zaslať prosím presný typ varnej dosky ?
Odpovedať
Hotpoint
Odpovedať
Profilova fotka
Nechcem vrtať ,ale nevidím logiku riešenia situácie po štyroch rokoch.Veď ak mám niečo nefungujúce,riešim to v záruke.A ak Vám ta štvrtá platňa doteraz nechýbala,tak nebude ani teraz. O rentabilnosti opravy ani nehovorím. Ako bolo povedané vyššie,do autorizovaného servisu sa to neoplatí poslať,lebo oprava môže výjsť viac,ako má ta platňa hodnotu,čiže len niekto znalý nech sa na to pozrie a zhodnotí situáciu. Ak sa to nebude dať doma opraviť,tak ju vychosnovať,a aspoň Vám za ňou nebude ľúto,keď sa bude kupovať nová.
Odpovedať
@similsk ty by si teda radšej zahodil varnú dosku keď sa ti po 4-roch rokoch jedna platnička odpečie? Jasné že to treba opraviť. Možno bude problém v spínacom relé a to teda nebude stáť ako celá nová doska...
Odpovedať
Pokazilo sa to pred tyzdnom.Skusi to manzel pozriet Nevyhadzujem veci a vtedy ked sa to neda opravit alebo oprava je drahsia...
Odpovedať
Profilova fotka
Pochopil som to tak, že im to 4roky nešlo a až teraz to riesi. Ak to nefunguje len 1ť,jasne že to skusit opravit,pokial sa to neopravý tak zostane lmožnost použivat zvyšne 3.
Odpovedať
Profilova fotka
@igigi nikde som nenapísal že ju majú vyhodiť,ale vychosnovať/ ešte čo najviac použiť,pokiaľ sa dá a nevadí to/ a až následne časom kúpiť novú.Treba čítať,čo som napísal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?