Dočasná stavebná elektrina

Profilova fotka
;-) Ahoj možete nám poradit ako ste riešili dočasnu elektrinu v domčeku ? kupili sme starší rodinny domček je na nom odpojená elekrtina , bola vedená na starý sposob čiže po streche.. potrebovali by sme prerábat no nevieme ako riešit dočasnu elektrinu kým neurobíme svoju prípojku..neviem ako je to teraz musí sa robit nanovo všetko ? myslím káble ,su tam staré hliníkove po stene ,ako je to s dočasným stavebným prudom a elektrinou vobec dakujem :-)
Odpovedať
Skúsiť poprosiť suseda... Ináč treba projekt na novú prípojku, nové rozvody v dome, revíziu k tomu. A do ďalšej revízie bude pokoj...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
už sme aj my rozýšlali nad tým,poprosit suseda,,no nie každý ti musí vynstv ustrety,,ale nedáme za to nič ;-) potrebujeme aspom dočasne na mesiac,kým preburame priečky,,atd a jasné urobíme nové rozvody v dome
Odpovedať
Prípadne si kúpiť niečo takéto, aby "sused nepovedal"... :-) http://www.rozvadzac.sk/meradla/elekt...
Odpovedať
@babetkoo Najjednoduchsie aj najbezpecnejsie riesenie bude tahat chvilu elektrinu od suseda, urobit si dlhy kvalitny predlzovak, nie tie lunty, co maju v tescu na 1300W a na zasuvku dat takyto merac spotreby: http://datacomp.sk/emos-digitalny-mer...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to riesili (este stale riesime) elektrinou od suseda, vid tu: http://www.modrastrecha.sk/blog/rebec... Z druhej strany steny ide kabel do susedovej zasuvky. V tejto skrini je aj merac, takze budeme vediet povedat, kolko susedovej elektriny sme minuli a to mu zaplatime. Je to najlepsie a najrychlejsie riesenie. V nasom pripade jedine, kedze cakame na posilnenie vedenia na nasej ulici, aby sme sa mohli pripojit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?