Cenová ponuka na elektrické rozvody - názory a ponuky

Profilova fotka
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať na názory na uvedenú cenu nových elektrických rozvodov pri rekonštrukcii staršieho dvojposchodového (štvorizbového) domu s plochou približne 135m2. Nám sa zdá byť daná cena vysoká, myslím, že v nej nie sú ani kryty atď. Poprípade ak sa nájde niekto, kto by dal svoju ponuku. Lokalita: Nitra. Vopred ďakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@valdik1 Neviem presne co ti v nej chyba,ale ak mas namysli nejake drobnosti,tak ich maju obsiahnute v cene prace, lebo ta je celkom vysoka...myslim , ze ja by som tento dom urobil bezne za 1000€.dom som nevidel ale sudim podla materialu.
Odpovedať
no cena materiálu plus mínus sa celkom dá, myslím že nejaké to euro by sa dalo ušetriť aj tam hlavne ak ten elektrikár chodí do VO a má tam zľavu tak potom z tých cien daj dole cca 20%, práca je dosť súhlasím s madyyyyy že by sa dala cca zmestiť do 1000€ ale záleží na každom objekte koľko je tam práce no s kompletizáciou a revíziou spolu by som viac ako 1500€ určite nedal.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dakujem, presne ta cena prace je zjavne vysoka. @wwwelektronitrask Vy nie ste elektrikar, ze by ste dali svoju ponuku? Alebo by ste vedeli niekoho odporucit?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@fuhrich Nie, ze ma dat dole 20%, ale dolezitejsie je opytat sa, ci su uvedene ceny s DPH (mali by byt) a ci je to cena s fakturou (mala by byt). Ak je to bez DPH, treba dat z ceny materialu 20% dole. K praci sa nevyjadrujem, nepoznam detaily.
Odpovedať
stacilo by asi 1500 e so vsetkym krabicekp 68 naco tolko ved odbocky sa uz nerobia v nich
Odpovedať
@vrajmantak mne sa vobrc nezda verla tych KP68, ved predsa 100 vyvodov kludne moze byt ked zaratas vsetky zasuvky a vypinace. A odbocky vobec nemusis ratat.
Odpovedať
Teras co sme robili dom 180 m2 v okoli skalice tak cena prace bola okolo 1200e material si zohnali oni inak material sa da zohnat z dost slusnymi cenami
Odpovedať
cena za materiál nie je zlá, záleží aj od typu použitých prístrojov, cena práce sa nedá odhadnúť z diaľky.
Odpovedať
Profilova fotka
@madyyyyy chcem sa spýtať či robíte elektrinu aj inde ako v okolí NR, ja som dostala cenovú ponuku podobnú ako valdik1 a tiež sa mi tá cena práce zdá vysoká. My hľadáme elektrikára do Kvetoslavova (pri Šamoríne).
Odpovedať
Profilova fotka
@valdik1 ja mám rovnaký problém ako vy, tiež som dostala cenovú ponuku, ktorá sa mi zdá pomerne vysoká, keďže ide len o cenu práce hrubej elektroinľtalácie bez materiálu a bez kompletáže a revízok.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuskad Tato CP je "vyhodnejsia", ako ta ktoru pridal @valdik1 , je to lacnejsie a ide ti viac materialu. Ceny nie su vyrazne prestrelene. Ale samozrejme, ze sa tu najde niekto, kto to vie spravit aj za 1/3 :-)
Odpovedať
@valdik1 ak smiem vesiet,kto vam bude robit elektriku??? Nam takto preattelil majster...treba si dat spracit viac ponuk,nie len jednemu. Niektori pytaju nekrestanake peniaze :-S je to celkom dost,ale zalezi podla mna aj od stavvy a rozloh. Vraj sa lahsie rovi do tehly ako do panelu...a aj pocet zasuviek vraj robi svoje...ale to len take lajcke poznatky :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@catscan @nikuskad Ja momentalne instalacie zo zdravotneho dovodu nevykonavam a nebudem cca este 3 mes.Ale ako pise catscan tak tato ponuka nieje az taka zla...je tam mnoho materialu.Ide asi o velky dom, alebo hodne predimenzovany.kolega catscan len setril slovami ;-) .zase nieje vhodne vzdy ist len po cene..elektrikar ti musi vediet aj poradit, popripade ako ja tak urobi aj nieco navyse bez naroku na dalsi honorar.Ja asi odporucam ponuku zobrat.za nejakych 100e to nestoji.
Odpovedať
@madyyyyy @valdik1 Madyyyy, a Ja že čo tu stála vypisuješ a ty maródiš :-| ; tak skoré uzdravenie :-) Valdik, podla mna cena nie je až tak prehnaná, treba určite vela sekať a samozrejme bez obhliadky to tažko posúdíme .... a aj elektrikár má svoje náradie ktoré sa tiež kazi spotrebný materiál kotúče atd ..... takže podla mna ak más na daného elektrikára dobré referencie tak ho treba objednať :) Robo
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuskad mal som toho o čosi viac a platil som 1550 Eur (hrubá montáž) takže ide v celku o rozumnú ponuku (len si skontrolovať kvalitu práce), Ak chceš kontakt na môjho elektrikára tak nemám problém :) PS: kde v Kvetku staviate
Odpovedať
Profilova fotka
@stevosk mozes mi prosim poslat kontakt do IP? Dakujem :) staviame v Rozariu
Odpovedať
Profilova fotka
@rob81 dakujem ved sa snazim liecit, ale uz by som natiahol nejaky ten kablik :-) mna nebavi len tak posedavat doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@wwwelektronitrask vedeli by ste aj mne pomoct, nakolko hladame dobreho elektrikara...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?