Ake magneticke kontakty?

Mozete mi, prosim, poradit, ake magneticke cidla na okna a dvere? Samolepiace alebo zavrtne? Ako vyzera rozdiel? Predpriprava tej zavrtnej alternativy sa mi zda nejaka nakladna... Mne bolo len povedane, ze samolepiace "nevyzeraju pekne". Mozem vidiet aj fotku, z instalacie, ak niekto ma? Dakujem.
Odpovedať
a co tak hodit do googlu a popozerat obrazky? :-| Cidiel je mnoho druhov, kazdemu sa paci daco ine
Odpovedať
Budem dnes v NR montovať a budem mat so sebou akurát neviditelne bezdrotové ktoré sa montuju medzi ram a okno/dvere. Ak už máte okná mozeme skusit ci budu pasovat do tých vašich. Ale cenovo sú vyrazne drahsie, a davaju sa hlavne tam kde uz nemaju moznost tahat kable, vy ak este nemáte omietky tak by to bolo asi pre váas nevyhodné riesenie.
Odpovedať
@rapidko este okna nemame. ja som nechcela bezdrotove, len ma zaujimalo, ako vyzera lepene a zavrtne prevedenie. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimanr my sme davali do okien tieto kontakty: http://www.jablotron.com/sk/katalog-p... su neviditelne, malinke, v rame okna je len mala dierka ktoru nam spravili vo vyrobe a v nej vlozeny ten biely valcek, magnet bude nasrobovany na kridlo okna. Ak chces mozem ti spravit foto.
Odpovedať
@psychx ano, poprosim ta
Odpovedať
Profilova fotka
@mimanr prepac ze az dnes ale skor som sa sem nedostal.... takze posielam odkaz. su tam 4 foto. 2 foto HS portal, 2 klasicke okno. mame ich aj v dverach tak isto ako v okne zvrchu. https://www.dropbox.com/sc/chots6y5dg... a su to tie male biele bodky. a kabliky k nim
Odpovedať
@mimanr Okna si objednajte s magnetmi priamo v kovani okna !!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?