500 EUR za elektromer?

Ahojte. Moze byt cena 500EUR za prerazenie popod cesty cestu (3-4metre) kopacske prace a instalacia elektromeru aj s materialom OK? Vobec sa tomu nerozumiem, preto sa pytam. Este neviem, ci je v tom aj bleskozvod okolo domu (50m obkopavka), alebo nie, no co ak nie? Tj, toto je to stadium, ked som zaplatil cca 200EUR ZSE a tento krok je uz v rezii investora a dodavatela. Aby som sa dobre vyjadril :) Dakujem!
Odpovedať
@dusantt Pripojku od domu k elektroskrinke ma urobit investor, a mas to osetrene v zmluve. Ak nie su pripojky zahrnute v cene, musis zacvakat. 500 nevyzera byt zvlast vela. Mozes si podkopat aj sam, ked vies lacnejsie 8-)
Odpovedať
No, viem ze to robim sam, mam to stastie, ze stlp mam "cez cestu", cize podkopanie / prerazenie, plus prace na pozemku. Zial, sikovni majstri pozabudli na hromozvod pri zakladoch, preto ich treba obkopat.. Moja chyba, naucil som sa viac :D Nechcem setrit 50eur s tym, ze si zozeniem vlastny bager, aj ked, neviem kolko by stal, realne ma zaklady vysli na 200eur v bagri, takze obkopavka moze byt 50-80.. otazne je, ci material + prerazenie popod cestu sa moze rovnat tak 420 eur... proste ci to bezne nestoji 200 :)
Odpovedať
@dusantt pri zakladoch nie je bleskozvod, ale pasovina na expotencialnu svorkovnicu. Ale byt tam musi.
Odpovedať
Chapem :) Cize myslis ze tych 400eur bez DPH , okrem zemnych prac je normalna, trhova cena? Mal by to robit tento tyzden, preto sa pytam tak narychlo :)
Odpovedať
@dusantt elektromerovy rozvadzac pokial je pilier, tak cena okolo 170 eur, pokial je len na kovovych L kach osadeny ako to niektori robia tak okolo 100 eur, k tomu kabel a praca. Pretlak moze stat okolo 20 eur/m
Odpovedať
Hm, cize ta cena je priblizne taka, aku mi ponukol, pokial spravne pocitam.. Pokial nebude setrit na vsetkom moznom. Neviem ci to nie je cena, z ktorej by vedel ist aj nizsie, no ale skusit by som to mal, alebo nie? :D
Odpovedať
@dusantt Samozrejme treba vyskúšať možno to spraví lacnejšie :) za pokus to stoj í.... alebo aj zadarmo :)
Odpovedať
pri kopani popod cestu a pod pozor na inžinierske siete
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?