Zdravím chcem sa opýtať...

mám malú mačku môže sa kúpať aj s normálnym šampónom či je treba kúpiť pre mačku.Pýtam sa lebo by som ju chcela okúpať no neviem či by jej normálny nezaškodil.
Odpovedať
:-D
Odpovedať
Vitazom ceny o najlepsi nazov temy sa stava
Odpovedať
Profilova fotka
http://forum.cats.sk/index.php :-) :-) :-) ;-)
Odpovedať
opytam sa - kupali by ste sa vy v sampone pre macky? :-D :-D
Odpovedať
Ak chces kupat macku,tak radsej iba v cistej vode. Lebo macka sa cisti sama,olizuje sa,tak by sa zbytocne krmila chemiou,ktoru sampony urcite obsahuju. Moze jej to uskodit
Odpovedať
Profilova fotka
Mám polročného kocúra, ktorý sa od prvého dňa strašne rád kúpe a má rád vodu. Jeho najobľúbenejším miestom odpočinku je sprchový kút, alebo umývadlo v kúpelni. On by sa kľudne vyvalil aj do drezu v kuchyni - ale na tom sme sa do teraz nedohodli... Keď sa ku mne zatúlal, bol malý tak do jednej dlane a špinavý ako prasa. Tak som ho zobral do kúpelne a keď že nič iné, ako detský šampón Johnson nebolo po ruke, okúpal som ho tým. Neprotestoval a ako som písal, kúpanie si zamiloval. Je to kocúr bytový a teda nemám dôvod ho kúpať, lebo ako píše majki555 - mačka sa dokonale postará o svoju hygienu. Ale raz za 6 týždňov mu napustím umývadlo vlažnou vodou, poumývam ho v nej bez akéhokoľvek mydla, či šampónu, poriadne povytieram osuškou a po tejto procedúre je viac, ako spopkojný. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ked si das troska namahy a pogooglis, dozvies sa velmi rychlo ze kupat jedine speci samponom pre macky,vynimocne detskym.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?