Ubrechaný Yorkšír. Prejde to?

Prosím vás naši susedia vymenili vlčiaka za malého jedovatého nevychovaného yorkšíra, ktorý celý deň behá po dvore a vybrechuje odporným piskľavým hlasom na všetkých a všetko. Je to tým že je to sučka? Alebo že je šteniatko? Myslíte že keď podrastie prejde ho to?Lebo keď je to aký pán taký pes, zošaliem.
Odpovedať
Profilova fotka
trochu granul s riedidlom a prejde ho to :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
je to pre to, ze je nevychoný... Videla som ako hundetrener riesil tento problém. Zobral malú flasu s vodou a vzdy ako zacal brechat, alebo krátko predtým ako uz chcel zacat brechat tak bola sprcha z tej flase. :-D A fakt to zaberalo. Uz to potom havo nerobil ;-) Lepsie by bolo o tom sa porozprávat s majitelom psa.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme yorkšíra,neprejde ho to brechanie ak ho to nikto neodnaučí,treba aby majitel psíka vychoval, :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neprejde ho to , my máme známych a tiež majú takého uštekaného a to má úž tuším 11 rokov . Je to des ! zjape ako pavián :-D
Odpovedať
moja krpata ma sice 11mesiacov ale steka jako každý pes na inych psov kde pocuje,ale v globale asi steka viac jako pudel ci spic co sme mali...ale urcite nesteka od rana do vecera...a asi aj podla povahy,moja zas cely den chrni a kde vybehne urobi formu na macky...a kde vidi ze je vsetko ok zas si ponucha a zaleze...ale mam susedu a ta ma talianskeho chrta a aj ten steka jako besny ale aj to iba v určitých usekoch....majme trpezlivost nie sme na planetke sami...
Odpovedať
brechat bude stale,susedia z vedl.vchodu mali podobneho a nechavali ho vonku na balkone,tsusedom pre radost,to bolo hrozne,nastastie sa odstahovali
Odpovedať
Kúp si Nemeckú dogu a keď ju uvidí, možno onemie...
Odpovedať
Profilova fotka
ako povedali ostatni, u yorkshira to neprejde. to su proste ustekane kriklave potvory :-D ja mam psy rada, ale toto plemeno konkretne nemusim, je to jednoducho upistane, to aj keby majitel chcel, castokrat neoduci a neovplyvni.
Odpovedať
Profilova fotka
Mame yorksira, nesteka, iba ked si vybehne na dvor odplasi vrabce,macky a koniec, alebo ked ku nam niekto ide, to je tak vsetko,treba mu jednoducho ukazat co moze a co nie.
Odpovedať
Profilova fotka
Mám také fenku yorkshira - 5 let, je to zlatíčko a je naprosto v pohodě, štěká jen když jde někdo kolem plotu. Domnívám se že 70% je výchovou psa, nemyslím si že jsou to uštěkaní pejsci. Kdo se jim nechce věnovat, ať si psa nepořizuje.
Odpovedať
Da sa to odnaucit ale to je na majiteloch. Je to maly temperamentny pes vyslachteny na lov hlodavcov a ako maly alarm. Vacsina ludi zabuda ze je to pes tak preto sa im nedostava vychovy. Vsetko sa da odnaucit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?