Plašiče myší

Profilova fotka
Dobrý deň, prosím Vás potrebovala by som poradiť, ktoré plašiče na myši sú najúčinnejšie... alebo iné rady ako sa zbavím myší :-) ďakujem
Odpovedať
Ahoj.momentalne je toto moja celodenna napln. Mame pasce, lepidlo a snazime sa najst hniezdo. Vraj najlepsia jeacka
Odpovedať
Profilova fotka
@kukela hniezdo? mysi su teraz vsade, sama diera v zemi... takze zabudni na " hniezdo", su vsade... ak mate v blizkosti nejaky volny pozemok, alebo polia, tak odtial sa k vam lahko dostanu a tam to cele zapelešia, lebo tento rok bola zima slaba a nevymrzli tolko..a kotia sa strasne.... ... aj u nas je mysi milion... su fakt vsade.... Tiez davame lepidlo, niekedy sa za noc chytia aj 4, ale je to marny boj, lebo lezu odsadial... u nas su polia blizko.. a diery su vsade.. nenormalne, toto este ani jeden rok nebolo, co teraz.... Najlepsia je na to ale macka, aj viacej. Aj nas pes sem tam nejaku chyti . a upozornenie ! hlavne nedavajte tie granulovane a ine jedy na potkany !!! ono totiz ta mys nezdochne hned, ona este beha aj par dni a ked ju chyti pes, alebo macka a zabije, nedajbože aj zozerie, zdochne aj on !! nedavno sme si prezili svoje , lebo sme sa bali, ze nam pes zozral otravu na mysi na mieste, kde by sme to teda necakali.... takze preventivna ochrana davkovanim vitaminu K / protijed/ sa hned nasadila, ale vyzera, ze nastatie to nezozrala... tie jedy su fakt silne, ono staci uz velkost hrašku a je smrtelna pre 17kg psa !!! Hrozne, neprajem nikomu ten strach.... Aj suseda davala take granulky, ale nastastie sme o tom vedeli, tak sme ju poprosili nech to pozrie na obale, co to je a veru tam bolo, ze nebezpecne pre psy, macky , vsetko.. lebo tie mysi lozia , presli by aj ku nam a nech to pes chyti, ani nevieme a otravi sa.... Tak potom to zbierala, nastastie mame normalne susedske vztahy .. takze to nebol problem. a odvtedy len lepidlo.
Odpovedať
@katrin21 ahoj. My mame pole hned za domom, takze viem o com pises. Ale dnes som konecne zistila, kade mi lezu do domu. Aspon teda dufam. Macku nemam. Mam psa, ale uvazujem o macke. Len neviem, ako by sa znasala so psom. Zistila dom, ze my mys vyziera polystyren vo fasade . Svina jedna si tam lozi hore dole a von vyhadzuje kusky polyst. Chvilami som uz zufala.granulovane nekupujem.kvoli psovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@kukela fuha, no tak to mas paradne s tou fasadou, to je ostras... zavriet na noc psa dnu a dat pri otvor karton s lepidlom viac dni po sebe, ved ona musi raz za cas vyliezt odtial, vodu napit sa a tak... pozeraj kde su hovienka, kde ma cesticky... NO veru macka pomoze a so so psom sa znesie, ked vezmes tak 4-5 mesacnu, ale musis ju mat najprv vnutri niekde napr. v garazi, alebo v izbe jednej, kupit si macaci zachodi a nech si zvykne, ze je u vas doma a tam za nou pustat po troche toho vasho psa pod vasim dozorom samozrejme....... Teda ak on macky znesie :-D.... a aj ak by to bol agresor, tak ked bude maca dnu a on vidi, ze ho hrešite, ked na nu bude utocit, tak on to pochopi, ze toto je " ina macka" a musi ju akceptovat.. moze to trvat aj 3t, aj mesiac.. a mozno len tyzden - zalezi od psa aj od macky... cim je maca mensie, tym si lahsie zvykne.... idealne take 3mes... cca. od 4 mesiacov zacne aj chytat mysi :) . Len teda aby si u vas zvykol, lebo dat von macku, kde je pes, to je bez sance, ujde.... musia si zvykat a ona musi pochopit, ze pes jej neublizi... + mozno by bolo fajn zobrat si maciatko od niekoho , kto mal macku aj psa, ze aspon trochu uz psa nejakeho to maca poznalo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?