Môže mať človek zvieracie blchy?

Mam doma dvoch skreckov nedavno mali blchy ja som blchy so skreckov dala dole a teraz mám blbý pocit že sú na mne ono to boli male chrobaciky ledva ich bolo vidno a ked noli uz dospele boli väčšie a červené .po tele mám stipance ktoré na svrbia a ja neviem čo mam robiť prosím pomoc :-(
Odpovedať
@basa331 samozrejme, ze mozu mat ludia zvieracie blchy. treba vsetko odblsit, cely byt, alebo kde ich mate, nech sa to nemnozi.
Odpovedať
blchy nie su male chrobaciky-co sa daju dat len tak "dole" blcha je taka rychla ze je ju tazko len tak chytit. Ak su nejake parazity na zvieratach, mozu prejst aj na cloveka, dostipat ho, avsak taketo potvorstva su vacsinou tak specializovane na zviera, ze na cloveku sa uz nedokazu rozmnozovat, takze dostipu, ale neskor uhynu ak nemaju uz k dispozicii zvieracieho hostitela. Treba si dat pozor na plostice to je pliaga, do bytu sa mozu dostat trebars aj z nejakeho hniezda od holubov...
Odpovedať
Škrečkov vyhodiť, s nimi aj koberce, šaty a poťahy dať do práčky, osprchovať sa, podlahu stierať 2x vlhkým mopom. Časom zmiznú.
Odpovedať
a v prvom rade vyhodiť shaggy koberce
Odpovedať
Nooooo tak mas velky problem.K doktorke po antihistaminika.Odporusim v posteli vychytat kolko len mozes a rozpucit o nechet....a potom vsetko postelne pradlo-idealne biele dat do pracky na vysoku teplotu.Na bielom pradle vidis aj cervene-krvave bodky od blch...ako kakaju svine.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?