Mini prasiatka

Ahoj. Chcela by som sa spytat na skusenosti, rady a ci vobec niekto chova mini prasiatka ako domace zvieratko nakolko na internete je toho velmi malo?? :-)
Odpovedať
@gabika20 nas sused to ma normalne v byte, sialene, ale ma dokonca ma aj dvoch pitbulov alebo co to je a to prasa aj s nimi chodi vencit, je to mile, ale aj tak si myslim, ze to patri na dvor.
Odpovedať
@gabika20 prasa patri na dvor a hotovo. Haha ja si neviem predstavit, ze by som to mala ako psa.
Odpovedať
@zazzina @alpata909 byvame v dome takze dvor by malo aj so sliepkami :-D
Odpovedať
@gabika20 tak potom to nebude ako domaci mazlik ale ako hospodarske len nie na maso ci?
Odpovedať
@alpata909 malo by to byt kvazi ako pes :-D my nedokazeme chovat zvierata na maso..dokonca ani sliepky (kazda ma.svoje meno) nezabijame do polievky ale chovame len na vajcia.. a nie sme vegetariani len to zviera proste nemozme osobne poznat inak by sme nezjedli.. len som tym myslela, ze nebude len v byte zavrete niekde v panelaku ale bude mat aj vybeh na dvor 😀
Odpovedať
Profilova fotka
podla komentov si myslim, ze by sa aj taky praskopsik mal u vas fajn, dne suz si ludia natahaju bar co, asi by nevadilo ani to prasa :)
Odpovedať
Nasi susedia mali tieto malinke bolo to velmi mile a ani nesmrdeli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika20 aj jedna pani zo susedstva ma v byte prasiatko, je na fb ako Lilinka prasiatko. Pisala som si s nou viac krat, je zlata, myslim, ze ona by vam vedela poradit, aj ako s veterinarom napr. A pozna aj rozne azyly pre prasiatka, kde skoncia prasiatka po tom co si ich niekdo obstara a nakoniec nezvlada.
Odpovedať
Profilova fotka
Vaaau ja som vzdy chcela mat doma male prasiatka, vraj su velmi inteligentne a cistotne :) A ze sa velmi dobre stanu domacimi milacikmi :)
Odpovedať
Predstavujem Cindy a Boris :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikitkad Jediný azyl pre prasa, ktorý si viem predstaviť, je koryto a vriaca voda. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jeee to si kupim aj ja ako som googlil zmesti sa potom cele do grilu ;-) to bude zasa zurka juchuuu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak u nas by na grile neskoncilo kedze by malo aj meno atd. :-D len sa obavam toho, ze ozaj z mini prasiatka bude velka svinucha a neviem si predstavit ako ma po dvore nahana 100kg prasa, pripadne aby mi deti neudupala :-D
Odpovedať
;-( 8-( :-) :-D :-D :-D :-D chocholoušek kde si preboha?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj z miniprasiatka sa chovom "navolno" na dvore stane svina pretoze bude zrat co uvidi resp. sa to zvrhne ku krmeniu hocicim a tak to "miniprasiatko" bude aj vyzerat. Skonci to presne tak ako na obrazku od standu vyssie - chlpate svine s kratkymi nohami kt. suchaju velkymi bruchami o zem. Je to pekne a mile len ked je to male, potom je to uz len svina. A to nehovorim o smrade... Ja by som to teda na dvore nechcela.
Odpovedať
Tiež máme jedno v ulici, dokonca má ružové popruhy
Odpovedať
@gabika20 v tom pripade je to super, lebo zviera potrebuje mat volny vybeh a nie byt len zatvoreny niekde. paci sa mi tvoj postoj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca363 suhlasim, mne sa to tiez pacilo velmi iste obdobie, ale presne ako pises je to proste mile a zlate len ked je to male, lenze tam to konci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?