Kto máte Maďarskú vyžlu?

Zakladam tuto temu lebo mame madarsku vyzlicku -psa a chela by som pokecat.Pridajte sa
Odpovedať
...dufam, ze si raz take plemeno kupim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nadherný psik, poznam :)velmi podobny ako rodhezky ridgbeck ( neviem ako sa to spravne pise) dobra volba, super!
Odpovedať
je krasny, susedia ho maju ale oproti ridbegovi je mensi, nie? v trnave je mam pocit jedno aj druhe velmi oblubene plemeno
Odpovedať
Profilova fotka
dobra volba,my mame fenu,1.aprila mala 3 roky
Odpovedať
aj my by sme chceli, ale neviem do bytu? ako sprava? steka, ked nie ste doma?
Odpovedať
kamaratka ma ridbeka, uz druheho byvali s nim v trojizbovom byte a on s nimi spaval v spalni :-) aj ked osobne si to neviem predstavit strasne chrapal a prdel ked raz zaspal u nas v kuchyni, po hodine straaasny smrad :-) ale susedia ze o nom ani nevedeli, steka strasne malicko ale je fakt, ze s nim denne chodi niekolko kilometrov behat
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,my mame parik mader.vyzli,no tieto nase si v byte neviem predstavit.Su velmi temperamentne,potrebuju dost pohybu a stekaju aj na motyle,nehovoriac ked leti vtacik.
Odpovedať
to asi naozaj zavisi od povahy - ten susedov steka, ale strasne malicko
Odpovedať
Profilova fotka
Nemate niekto zaujem o parik? Tieto potrebuju velky vybeh a my nebudeme mat pozemok.Nauceni su spolu.
Odpovedať
Profilova fotka
posielam aj fotky
Odpovedať
Profilova fotka
zdravim, my mame 2,5r. fenku a zatial s nou obyvame spolocne 2izb. byt:) Kedze je to vsak plemeno nesmierne inteligentne, nie su s nou ziadne problemy:) Az na tie chlpky co su z nej vsade:)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam problém s odosielaním fotiek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
este jedna
Odpovedať
Budem mat psik-Madrakej vyzly o 3 tyzdne tak co treba takemu steniatku na zaciatok :?
Odpovedať
@brano36 : mozem sa opytat ake to bolo na zaciatku kesal vam nabytok alebo ine veci:?
Odpovedať
:-| ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,ako poznam nase,tak Ti je rozhodne treba cas na prechadzky a ked bude vacsia tak velky vybeh.Myslim,ze kusat rozhodne bude ,ako kazde steniatko,ale postupne sa to da odnaucit,su velmi rozumne,ale je to polovne plemeno a tie geny sa nezapru.Tak urcite nejake hracky na hryzenie.My sme ich mavali v takom parku,kde mali velky vybeh a veru behali do syta.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale Ty ju budes mat asi v byte,nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.vyzla je nizinne plemeno.chovali sme psika v byte aj v dome.v zime spaval v chodbe,nema rad zimu!.potrebuje vela,vela pohybu.ma rad vodu /aj ked nas posledny havino nevedel plavat :-D :-D /ma rada spolocnost....je velmi inteligentna,verna,mila.milujem toto plemeno.prveho psika sme kupili nahodou :-) v roku 1988,posledny psik nam zomrel tento rok v jenuari.velmi nam chyba.kazdy bol iny.kazdy mal fantasticku povahu.
Odpovedať
Ano v byte, a ak sa mozem opytat ako casto je treba chodit s dospelim psikom von.? Kedze som v tom byte ? A za ako dlho ste ich naucili hygiene ?
Odpovedať
Profilova fotka
s hygienou ja to ako s detmi..jedno steniatko na nauci skor,ine neskor.hned ako sa zobudi,zobrat na ruky a hoci aj v pyzame utekat von,po vycikani pochvalit.nehody sa stavaju.okolo 3-7 dni by mohlo pochopit co od neho chceme.nase psiky sme nebili.nechavali sme im detstvo.do 1/2 roka ovladal zaklady..meno,ku mne /na maskrtu,lopticku/ ,prines,miesto.potom sadni,lahni,k zemi,k nohe,hladaj,stopa,zostan,stekaj. my sme s dospelym psikom chodili minimalne 4x za den,z toho aspon 1x dlhsiu prechadzku.aj ked traktory padali. magiarka,potom pridaj foto. :-) tinkarisko,kolko ma havino?ma svetle ocka,je mlady :-) ,ze?
Odpovedať
No ja ho este nemaam ale foto mozem pridat lebo nam poslali tak ked to pojde tak ho tu dam x-) ;-) :-)
Odpovedať
ako to bolo na zaciatku hryzla vam nabytok a podobobne.?? alebo nie-? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
alex nam znicil prah na dverach kuchyne,ked sme ho tam zavreli aby nebehal po byte / 3-4 hodinky/ a maxik hryzol topanky,ked sme ich schovali,bol pokoj.argova specialita boli kable-telefonny,televizny,predlzovacky... vsetky z toho vyrastli 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
krasny psik, aka je velka?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ak by niekto chcel šteniatko maďarskej vyžle, môžete sa informovať na bodabarbara89@gmail.com.majú len 2 týždne, Umrela im mamina a jeich16ks. Sú zadarmo... ak by ste mohli, pošlite info aj ďalej.
Odpovedať
odkial je ta informacia dashkanashka? uz ju vidim asi tak 5krat..je to overene?
Odpovedať
tiež by sme chceli toto plemeno psíka :-) Nemáte info, kto, kde a za čo ponúka? Dík ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte chcela by som sa opytat co vsetko si vyzaduje tento psik? Ci skor psa alebo fenku? Ci sa hodi k detom a ci aj do bytu mame kupeny 3 izbovy bytik...a co svetko treba kupit na "uvitanie" pre tohto hafanka aby mal vsetko co potrebuje...dakujem za odpoved
Odpovedať
@kararinkabrnka fena je urcite kludnejsia, su to velmi aktivne psy. My mame psa, nase krstne deti ho zboznuju, je velmi hravý. Miluje svoju lopticku. Vraj je to pes, z tych vacsich, ktorých sa da pohodlne drzat aj v byte, ale denne potrebuju vela pohybu. Znamy ma tiez v byte, chodi s nim von kazdy den behat 3 km.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?