Chová niekto Bobtaila v byte?

ahojte pozná niekto chovateľa Bobtaila??? Mala som ale zomrela mi na pretočenie žalúdka, chcela by som si kúpiť znovu fenku alebo bojím sa či túto chorobu nemajú všetci Bobtaily. Ten smútok bol neskutočný a nechcela by som to prežíť znova.
Odpovedať
@kikamora: pretocenie zaludka hrozi vsetkym velkym psom... nemali by "lietat" s plnym zaludkom... takze nato treba dat pozor, nie na vyber velkeho plemena ;-) daj si do googla "torzia zaludka" a vyhodi ti o tom xy stranok s popisom ... inak ta obdivujem, ze chces takeho obrovskeho psa do bytu ;-) mne na neporiadok stacia aj dva americke kokre :-D ale plemeno je inak krasne... maxipes fiiiik ;-)
Odpovedať
@sharin bola úžasná citlivá, vnímavá ovela viac ako ktorý kolvek človek. No bola miláčik. A to nie je veľký pes len vysoký lebo je chudý ako chrt tak že veľa miesta nezaberie
Odpovedať
@kikamora: no videla som bobtaila na vystave ako ho chystali, vycesavali a psisko (=obrovsky pes) lezal na stoliku na boku a ledva sa tam napchal... a je to dost velky pes, srst posobi dost mohutne... ja by som napr. raz chcela afganskeho chrta, ale netrufam si kvoli velkosti... nehovoriac o starostlivosti o srst... aj ked hafkac si zvykne tam kde zije a na sposob zivota jeho rodiny ;-) v tvojom pripade by som sa asi obratila na chovatelov (papierovych)aby ti vedeli z vrhu vybrat aj psika, ktory bude povahou vhodny pre teba... (papiere neznamenaju povinnost vystav, ale ze dostanes to plemeno, ktore kupujes a mas to potvrdene ;-) )
Odpovedať
@sharin afgánskeho? takéhoto má moje dcéra ale to nie je o starostlivosti (kupanie a česanie je vlastne pravidelné a treba na to čas) ale je to o povahe. Je to sebecké, ignorantské a namyslené plemeno. Je úžasný ale lásku od neho nečakaj, maximálne letmú pusu. Je rovnaký ako Hasky. K Bobtailu sa nedajú porovnať.
Odpovedať
@kikamora: ten je prekraaaaasny! to je fakt taky? vsetky? ja mam americkych kokrov ako som pisala a v starostlivosti o srst je to velmi obdobne, tak viem, co to obnasa... ;-)
Odpovedať
zabudla som dopisat :-D mam dvoch a povahovo su uplne odlisny... tento na fotke je nas nadejny intersampion ;) (inak uz je junior sampion) a je asi za 3 fenky ako je umojkany... furt by sa stiskal, pusinkoval, hral... a starsi je tazky flegmos... pusinku neda ani za svet, este mi hundre ked mu chytim cumak a dam mu pusu ja :-D a tych povah poznam ovela viac, kedze vystavujeme a poznam sa s viacerymi chovatelmi ;-)
Odpovedať
@sharin krásny kedysi som si chcela takého kúpiť bol taký milý tešivý ale mal jednu chybu bol malý a mne sa páčia veľký a a tiež hravý, ale nie taký ako je vlčiak ktorý ti šlape po nohách
Odpovedať
ja si zase netrufam na velkych... to chce pevnejsiu ruku, co ja nemam... a nemozem si ho az tak zobrat na ruky ked chcem... a tychto dvoch znesiem aj v posteli ked sa pridu natlacit (chvalabohu len chvilkovo) :-D ... afgana by sme nepomestili :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?