Ako sa zbaviť pavúkov?

Dobrý deň, pavúky nie sú asi úplne domáce zieratá, ale neviem kam inam zaradiť môj problém. Takže k problému, v chate na záhrade sa nám po lete začalo pohybovať veľa pavúkov. Je ich naozaj hrozne veľa. Neviete niekto prečo sa ku nám nasťahovali a ako sa ich zbaviť ?
Odpovedať
@vlasticka15 Vela je relativny pojem. Pre moju neter je 2ja zaplava, pre dceru je 100 malo lebo ich rada chyta :-o Urcte by pomohlo foto ake to su. Inak vseobecne. Prosto mali priestor a klud na rozmnozenie. Treba im zneprijemnit pobyt a sustavne ich nicit. Menej ekologicka alternativa je plosne vyhubenie chémiou ci uz postrek alebo plyn(vovnutri). Na to su odborníci (Google).
Odpovedať
Profilova fotka
@vlasticka15 ved kazdy rok po lete je vela pavukov vsade,
Odpovedať
zima sa blizi, aj pavuciky chcu byt v suchu a teplucku
Odpovedať
Nenastahovali sa iba k vam.Aj pavuky su sucastou prirody okolo nas.Treba sa naucit zit v sulade s prirodou,lebo vsetko zive naokolo sa vyhubit neda. ;-) Minuly rok bolo vela lienok, tento rok ich nieto,ale zas pavukov je viac.Bezny kolobeh...
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak @17juraj17 niekomu stacia aj 2 pavuky a uz to je hotova zaplava. patrim aj ja medzi nich, ale tak viem, ze s tym clovek nejak moc nezmoze. stahuju sa do tepla, sucha, nejake musky vo vnutri najdu.
Odpovedať
keby som ich videla 2 tak to ani neriešim :) určite ich je v radoch desitok, skôr som myslela či nie je nejaký "starý trik babičiek" ako sa zbaviť pavúkov, práve nám zavádzajú kúrenie na chatu takže tam budeme chodiť cez víkendy aj cez zimu tak snáď ich naša prítomnosť trošku odstraší :)
Odpovedať
Normalka, nenasla som inu fintu ako prestat si ich vsimat, vysavat o dusu :D a tak.. aj ked taka nasa "5-10cm tarantulka - tj pre mna tie velke cierne/hnede tucnonohe pavuky , co su v okoli" na schodisku rano ma preberie lepsie ako kava :D a budicek aj susedom hadam... u nas sa aj myska objavila v kupelni, neviem kto bol viac na makko ci ona ako utekala alebo partner...
Odpovedať
My sme teraz cez leto boli na chate @vlasticka15 a tiez tam bolo strasne vela pavukov. Takze biolit a vysavac. Viem, ze niektori ochrancovia zvierat ma asi teraz ukamenuju, ale ja mam paniku z pavukov a keby som nejakeho zbadala ked lezim v posteli, by som z tade usla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak bohuzial, pochybujem o tom, ze by ich niekto vsetky co doma najde len tak vypustal von..
Odpovedať
nemáte na chate nejakú rodinku? že si tam nejaká mama pavúčica porodila malé pavúky? jedna ich totižto vie mať celkom dosť. treba popozerať či nechodia z jedného miesta, či sa tam nevracajú a podobne.
Odpovedať
@eva_ave1 môžem skúsiť biolit to ich možno trošku postraši ;-) @fragmo - je to dosť moźné, ale neviem ako to vystopovať či je to rodinka, DNA testy im asi robit nebudem :-D ale môžme prejsť pôjdu a pivnicu či tam nemajú hniezdo niekde
Odpovedať
Profilova fotka
Pobehal by som dom či nemáte niekde to miesto, nám sa raz na chate tiež stalo a toľko ich tam bolo, že ja nemám problém s pavúkmi ale v prvom momente som tiež husaciu kožu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@daniellito - aké miesto si mal na mysli presne ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?