Zámková dlažba City Stone Design - skúsenosti

Ahojte, zvažujeme kúpu tejto zámkovej dlažby a pravdupovediac doteraz som bola v tom že u nás na trhu sú len Semmelrock, Brož a Premac. Až sme natrafili na tohto výrobcu a sme milo prekvapení čo sa týka designu a ceny. Bola by som rada keby mi niekto napísal /z vlastnej skúsenosti/ klady aj zápory k tejto dlažbe. Vybrali sme túto "viď foto".
Odpovedať
1
2
Síce nie túto, no mame tiez od nich a v pohode. Neviem kde nakupuješ no najlepšiu cenu nam dali stavebniny stavmat.
Odpovedať
Nie je to novy vyrobca...dlazbu robia uz peknych par rokov...v lete sme davali cca 180 m2 dlazby ...presne tu ktoru mas na obrazku....ziadny problem....nasi maju tiez uz asi 10 rokov a v pohode....na tu cenu sa da este vybavit zlava cca 18-20%.....
Odpovedať
Vyraba sa to v areali Dusla Šaľa.....5 km od nas....u nas to ma cela dedina....nepocul som este nejake ponosy....
Odpovedať
@pariska512
Odpovedať
@pripad001 aj my zo Stavmatu.
Odpovedať
@radoslaf to ma teší, zatiaľ počujem len dobré referencie. Aj ste ju impregnovali?
Odpovedať
@pariska512 My mame od nich tiez dlazbu (foto v blogu), sice nie tu co chcete vy ale skusenosti mame dobre. Tiez najlepsia cena v Stavmat-e.
Odpovedať
@pariska512 nie, neimpregnovali sme.....
Odpovedať
ceny v stavmate lepsie ako na ich webe?
Odpovedať
Profilova fotka
@radoslaf Tiez sa mi paci tento typ nepametate sa kolko stala za m2?
Odpovedať
@jojosr podstatne lepšie ako na ich webe. Napr.táto stojí cca 20eur za meter a nás by mala vyjsť okolo 14eur za meter.
Odpovedať
stavmat je ich podnikova predajna......
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nie stavmat je sesterská firma... obe sú sučasťou in-vest u.
Odpovedať
Ahojte aku hrubku dlazby ste od nich pouzili? Lebo maju 6 aj 8 cm. Rozmyslam, ze by som pouzil na chodnik a najazd do garaze radu Reina alebo Casa di Campo.
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam s a aj ja..mame vybratu 266m2 cize velika plocha...mate niekto grafitovu top zona ...je skoro cierna aka je udrzba ? v lete sa nahrieva velmi? dakuejm @pariska512 @radoslaf @radoslaf @gazzz @pripad001 @danculd
Odpovedať
@jarhal ... osobne sme vybrali najbledšie odtiene.
Odpovedať
Ahoj, idem si po radu. Nemáte niekto náhodou obehané dlažby od viacerých výrobcov. Mali sme vybratú od premacu klasiko kombiformát sivografitový, lenže najprv že dodanie do 3 dní. A teraz ked sme išli objednať že nie je dostupná až začiatkom juna. Tak hladám alternatívy tejto. Neriešila som to, lebo sa mi pačila a hotovo, lenže mesiac čakať nemožeme, tak musím niečo zohnať podobné. A nehovorím o plote aj ten sme mali nacenení a vybraný Maclit premat gratifový a ani ten nie je. Je mi do plaču. Najprv nie su majstri, ptm materiál.....a neskor nebude už ani chut niečo robiť. Cele zle.
Odpovedať
Profilova fotka
@apvn no to mame .. nam dodaju buduci tyzden vcera sme vyplatili fakturu citystone majstri su dohodnuti koncom maja....neboj vsetko bude ..
Odpovedať
@jarhal ahoj. Možeš mi prosím napísať akú ste si vybrali dlažbu od Citystone?? a aku cenu Vám dali. Boli sme dnes mrknut v investe tak som si vybrala bud top zona kombi - farba láva 6cm, alebo Casa di campo naturo - tiež 6cm, bud black shadou, alebo granito. Inak velmi pekná je ta dolomite, nádherná farba, len plot sme vybrali grafitový a k tomu by asi nešla. Ale tá farba je perfektná. Ak budeš taká dobrá, pošli mi tú cenu, možeš aj do IP. Len ma zaujíma cca kolko vedia dať ešte dole s ceny. Isli ste asi teiž cez Stavmat stavebniny. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@apvn lavu 6cm sme mali aj my vybratu len cena 266m2 ? tak mame TOP ZONA COMBI grafit
Odpovedať
Profilova fotka
na terasy zas VILA PERLA SENSO farba granito
Odpovedať
Top Zona je jeden odpad, teda aspon ta ktora dostala ku mne. Na jesen bola kladena, a na jar sa zacala seriozne rozpadat. Vid fotky.
Odpovedať
@maaarek No pekne. To si ma moc nepotešil, práve ukladáme Brandenburg magma. Inak som pekne vytočená, pretože čo paleta, to iný odtien dlažby. Jedna je viac do čierna, iná do červená. Predpokladala som, že bude celá objednávka z jednej šarže. Inak kvalitativne sa nám zdá dobrá, beton riadne uvibrovaný a je možné narezat aj pásiky 1 cm bez toho aby sa rozpadli.
Odpovedať
nechcem ta strasit zbytocne, ale aj ta nasa sa tvarila ako jedna super dlazba. Rezala sa jedna basen, ciste hladke rezy :-) ale... V kazdom pripade nemusia byt vsetky ich dlazby take, ved predsalen niiesu prvy rok na trhu. Mozno len nejaka chybna edicia. Tento tyzden idem podavat reklamaciu, tak do mesiaca uvidim ako sa k tomu vyrobca postavi
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jarhal Fuuu tak to je ozaj bordel nie dlažba. Keby som toto ja vedela pred mesiacom, vykašlem sa im na nu. Tá naša nebola tiež lacná.
Odpovedať
@jarhal zdravim, ako prebieha reklamacny proces? uz sa bol niekto od vyrobcu pozriet? Aky sposob vybavenia reklamacie pozadujete? Vymenu vadnych kusov, ci odstupenie od zmluvy?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jarhal Ak sa do 30 dni nevyjadria pisomne, reklamacia nebola vybavena, a mate pripadne pravo na odstupenie od zmluvy. Potom uz budu ochotny pristupit na lepsie podmienky (moje chapanie zakona)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?