Veľký farebný rozdiel sivej zámkovej dlažby

Pri kladení dlažby v sivom odtieni nebolo vidieť farebný rozdiel,pretože dlažba bola mokrá a po vyschnuti nám vznikli tmavé a bledé polia.Je to dosť veľký rozdiel a nevieme či máme ďalej pokračovať.Máte niekto skúsenosť či farba ostane taká aká je alebo sa časom zjednotí?
Odpovedať
Profilova fotka
Nema sa preco zjednotit. Ktora konkretne to je dlazba?
Odpovedať
tiez sa mi to stalo s obrubnikmi a nechame to tak a muz povedal vsak ty to natries,a aked mi to bude velmi vadit je farba vyslovene na beton siva a natriem to vsetko a bude,ak nemas velku plochu....?
Odpovedať
@madein1974 bol to pozerať ich obch.zástupca a povedal,že časom ta tmavšia bude blednúť a že je to normálne.Nám sa to normálne nezdá,ešte nikde sme to nevideli v takom rozdieli,je to otrasné a on stále tvrdí,že u sivej dlažby je to také.
Odpovedať
@madein1974 a je to dlažba Semmelrock-Nardo sivá,rozmer 10x20 cm.,hrúbka 4 cm.
Odpovedať
@mamakaja dlažbu skade sa chodí,nechceme natierať,to by bolo časom určite horšie a nieje to ani pekné.
Odpovedať
Profilova fotka
@vladi24 casom to myslel kolko - 20 rokov? No neviem. My mame od nich dlazbu no je melirovana takze rozdiely v idtienich tam su schvalne. Pri tejto by to podla mna nemalo byt...
Odpovedať
Casom mozno 3-6 rokov sa zaprasi a naozaj zbledne, ale isto by to nemalo byt. Oni Ti proste dali nieco co vyrobili uz davnejsie s varkou ktoru robili napr. pred tyzdnom - mesiacom. Tzn. farbivo, ktore tam pridavaju bolo 1. od ineho dodavatela, 2. iny typ cementu, ina receptura atd. atd., alebo proste to vytiahlo slnko, ked to bolo na sklade xyz mesiacov. To je cely problem. Podla mna by si to mal mat rovnake resp. naozaj minimalne rozdielne, tzn, ze sa velmy musis snazit nieco zbadat.
Odpovedať
@madein1974 povedal,že to bude stále menej vidieť,že máme počkať po jednej zime a ta tmavá bude blednúť.Idem pridať foto.
Odpovedať
@cvickos je to vidieť riadne,keď sa paleta rozbalila,pod igelitom bola dlažba mokrá a nebol vidieť žiadny rozdiel v odtieni,až po 2 týždňoch to vystúpilo.Obch.zástupca nám povedal,že sme to zle uložili,že sme to mali striedať z viacerých paliet a že na rozdiel vo farbe sa reklamácia neuznáva.Nikto nám nepovedal,že v tých paletách budú bledé a tmavé odtiene a aj tak to je vidieť až po uložení dlažby.
Odpovedať
takéto to je po vyschnutí
Odpovedať
Profilova fotka
@vladi24 , my sme to mali podobne pred cca 7rokmi. Neboli možno až take fareb. rozdiely, ale boli. Ja by som povedala, že semmerlock, je dosť nekvalitná zámk. dlažba. Nie je kvalitna ani čo sa týka materiálu, nie to ešte farebne. Nám sa to podarilo uložiť možno trochu lepšie, pretože sme mali tie fareb. rozdiely rozložene rovnomernejšie, nie tak ako mate vy - na celých plochach. Bude to asi tým, ako sa píše vyssie, že si dostala dlažbu z rôznych výrobných dávok.... Najvačší fareb. rozdiel sme mali v rozmere 20x30cm. Ostatne rozmery boli podobneho odtienu. .Ale myslím si, že ti reklamáciu neuznaju. Ja by som už nikdy túto značku nekupovala, už z dialky vidím ked idem okolo vydlaždených plôch, čo je semmerlock. Oni jednoducho tieto farebné rozdiely v dlažbe maju. Ja mam na ich dlažbu alergiu, je mi jednoducho odporná..., je veľmi drsná, hrozne sa udržiava, proste škaredá. A farebné rozdiely vidno stále. Ja si,myslím si, že fakt by mali predávať dlažbu z jednej výrobnej sarže jednému zákazníkovi. Viem, že som nepotešila, ale taká je proste realita. Skús pritlačiť na reklamáciu, lebo to fakt nevyzerá dobre. Apeluj aj na to, že si zistila veľmi zle referencie na ich dlažbu...
Odpovedať
@eliss54 , keď sme ukladali druhú časť,tak sme striedali všetky palety,teraz je ten rozdiel rozhodený po celej ploche a je to ovela lepšie.Na týchto fotkách sú 2 odtiene a nakoniec sme zistili,že zo 7 paliet sú 4 rôzne odtiene.Chystáme sa tú prvú časť rozobrať a poukladať striedavo,reklamáciu nám neuznali ale dali nám dodatočnú zlavu,aspoň niečo.Plne súhlasím s tým čo si napísala,je iná ako v katalogoch a v prospektoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@elisss54
Odpovedať
ahoj, treba ich opat urgovat. my sme kupovali brandstone old town, a dali nam kocku zo starej vyroby (odtien sa zosvetlil), a po telefonickej urgencii danu kocku vymenili
Odpovedať
prssne, ako sa pise, ked ukladate cokolvek - aj napr skridlu, tak aj dlazbu, berie sa na striedacku z paliet, aby nebol takto viditelny prechod. ale ja by som tu dlazbu na vasom mieste urcite reklamovala, lebo to vyzera dost hrozne. je to velky rozdiel v odtieni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@vladi24 my sme to mali tiež také rozdiely . naštasie brali aj z troch paliet.FY BEST česká .Ked tá dlažba vyschla ja som myslela ,že ju dám všetkú vyhádzat. Najkrajšia je mokrá. ináč si zvykneš, čo ti aj ostáva. Ale je to sklamanie, lebo navšetko sa človek teší ,a ked to nieje podla predstáv...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?