Travertínová dlažba

Prosím o radu. Plánujeme na terasu, chodník k domu položiť travertinovu dlažbu. Nemáte niekto prosím skúsenosť? Šmýka sa v zime na travertíne? Veľmi pekne dakujem za akékoľvek skúsenosti, či rady.
Odpovedať
@bellevue dobry den, planujete original travertin? Lebo my uvazujeme nad dlazbou od semmelrocku travero. Rad by som si to cenovo porovnal.
Odpovedať
Profilova fotka
To Travero nevyzerá zle. Aj keď som zástancom prírodných materiálov v dome mám veľmi podarený gres - veľmi dobrú napodobeninu travertínu. Zvyčajne takéto výrobky sú presnejšie ako prírodné produkty. Mramor mám len na schodoch a ten by sa určite vonku šmýkal. Aj klasická travertínová dlažba ktorú som videl sa šmýkala. Dlažobné kocky, ktoré máme v shope na stránke sú zrejme zase veľmi drsné, malé a vhodné skôr iba na chodník ako na terasu.
Odpovedať
@kosto13 paci sa mi hlavne cely system. Tzn. Aj obrubniky aj schody. Pripadne stupnice s nosom. Akurat pred garaz bude mi treba nieco podobne. Nakolko to travero nie je pojazdne.
Odpovedať
Niekto uz polozil ten travertin? Tiez ho chceme dat. Ten semmelrock nic extra, ani to vlastne nie je prirodny kamen len nejaka drt.
Odpovedať
@eryykah videla si niekde ten semelrock travero nazivo polozený? preco nic extra? je to vibrolisovaný betón. Jasne, že to nie je origo kameň, ale u nás vychádza rozdiel cca 20,- €/m2 v prospech travera. Co je cca 2000 €.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?