Stačí 6 cm hrúbka zámkovej dlažby pri rozmere 30x30cm?

Ahoj, chcem vydláždiť plochu pred domom, kde bude stávať aj osobné auto zámk.dlažbou. Chcel by som použiť rozmer 30x30, stačí mi hrúbka 6cm? Bežne sa 6cm používa i pod osobné autá, ale je to predsa vačší rozmer, tak či to nie je viac náchylné na prasknutie. V skladbe podkladu nebude betón. Je to táto dlažba: http://www.citystonedesign.sk/sk.top_...
Odpovedať
Podla mna staci, ale samozrejme respektujte co hovori vyrobca. Ak to bude dobre polozene podla mna to vydrzi (samozrejme z betonom pod tym by to bolo istejsie...)
Odpovedať
@ma890 ak dava vyrobca zaruku odolnosti pod autom, zrejme je k dlazbe manual, ako ma vyzerat podkladova vrstva. Osobne by som sa velkemu formatu pod auto vyhol.
Odpovedať
@ma890 Ahoj. Podle mě je nejlepší a nejrychlejší udělat podkladní beton ( na zhutněnou zeminu ) a dlažbu položit do cca 20 mm drceného kameniva 4 - 8 mm ( 2 - 5 mm ). Nebo jinak musíte udělat " kufr " přesně podle návodu výrobce : http://www.citystonedesign.sk/upload/... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali pod auto ako podklad suchy beton, ten sme uvibrovali, zaliali vodou, potom vyrovmavacia vrstva kameniva a dlazba 6cm take L vlnkovane. Vsetko so spadom 2% smerom do baraku. Parkujem na tom sharana a nepraska to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?