Smer riadkovej dlazby

caute, pred domom je parkovisko (rovina), okolo domu chodnik (mierne klesa), ktory na konci zataca dolava okolo domu (rovina). vybrana dlazba je urcena na "riadkovu" pokladku. parkovisko, chodnik okolo domu aj ten "za domom" chceme ukladat v jednom smere. robit dlazbu v pozdlznom smere (chodink v malom spade) alebo pre spad je lepsei ukladat to priecne? co sa tyka najazdu autom na parkovisko, treba riesit akym smerom bude ulozena dlazba (pozdlzne alebo priecne na smer jazdy)? dlazba je rozmeru: 16,5x16,5cm, 16,5xcca20 a 16,5xcca12. kladaci plan pre chodnik pouzijem vlastny (riadkovy) aby mi vysiel chodnik bez dorezov, na velku plochu parkoviska zrejme pouzijem ten od vyrobcu (nehodi sa na chodnik) a tam sa asi nevyhnem dorezom ale bude ich menej vzhladom na plochu parkoviska (~130m2) dik za vas nazor z praxe.
Odpovedať
1) To sa ťažko radí bez fotky alebo nákresu, no asi Ti odpoviem v bode 2. 2) Kolmo na smer jazdy. A dobre vyškárovať. Tu to je popísané, strana 60: https://www.premac.sk/data/premac.sk/...
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas fotku danej plochy? Dost by pomohol ;-)
Odpovedať
@tenzor to som cital, no podla mna tam nie je uplne presne povedane ze dlazba sa ma klast kolmo na smer jazdy. Ja to tak planujem. Zda sa mi to logicke. Chcel som pocut nazor skusenejsich. Skary zasypem vhodnym plnivom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?