Protismykova dlažba

Prosim vas poradte mrazuvzdornu protismykovu dlazbu..existuje taka vobec?? Ked sme stavali kupili sme dlažbu pred vchod do domu ale ked nasnezi je to hotove klzisko :-( budeme to prerabat..ale čo vybrat?? Dakujem za rady :-)
Odpovedať
@lulinka194 ahoj, hľadaj tzv. gresovu dlažbu. A ináč keď das do googlu protismykovu mrazuvzdornu, máš možnosti a možnosti :)
Odpovedať
@lulinka194 Dnes som videl na ČT1 plávajúcu dlažbu (hr. 10 mm), ktorá sa pokladá na pôvodnú dlažbu. Skús sa na to pozrieť. Ináč veľmi dobrá je zámková dlažba.
Odpovedať
Aj keď možbno okrajovo, ale zapojím sa do diskusie o protišmyku. Ak si vyberáte dlažbu, alebo iný podlahový materiál s dôrazom na protišmyk, všímajte si triedu protišmyku. Ale hlavne aj to, či je to protišmyková trieda pre bosú nohu alebo nie. Aj keď sa nad tým málokto pozastaví, je v tom dosť veľký rozdiel. Ak niekto uvádza, že trieda protišmyku je R12 ale pre bosú nohu, v topánkach sa na tom bude šmýkať jen taká radosť. Test sa robí na naklonenej rovine, kde sa hľadá hraničná situácia, resp, hraničné podmienky, pri ktorých sa začne na testovacej ploche šmýkať a podľa toho sa určí trieda protišmyku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?