Primerana cena za pracu?

Ahojte, chcem sa opytat na vas nazor...firma nam opravovala balkon, zatekalo nam z neho do izieb...museli vybrat celu dlazbu, a znova odizolovat, neviem, co vsetko tam robili, ale davali komplet novu dlazbu, silikonovali....dlazbu a silikon sme kupovali my, lepidlo dodali oni, balkon ma rozmer 6,5x1,8m...dalej nam robili dlazbu na kusku terasy (asi tak na 0,50x1,50m), vyberali odtial kamene, zalievali betonom a pokladali dlazbu a okolo celeho domu davali dole na sokle marmolit...nejakych 6m2....zobrali za to 850eur...chcem sa iba opytat, myslite si, ze je to primerana cena? Neoslovovali sme ziadnych inych majstrov, len ich, takze si to zial neviem porovnat a do buducna chcem vediet, ci ich mam volat aj na dalsie prace, pretoze maju dobru robotu. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to s kľudom zvládnuť za 60% tejto ceny
Odpovedať
každý ti tu povie, že sa to dalo spraviť ďaleko lacnejšie. Ale má to niekoľko ALE. Ani jeden z nás tam nikdy nebol. A nevidela si prácu ani jedného z majstrov odtiaľto. Možno s tými lacnejšími by to nedopadlo tak dobre, možno by to robili 3x dlhšie, možno... Ktovie, aké "zádrhle" tam boli. Drobnosť, ktorú sa možno ty ani nedozvieš, mala vplyv na celú robotu. Takto nadiaľku, bez obhliadky a roboty je to nemožné zhodnotiť.
Odpovedať
Citujem: neviem, co vsetko tam robili..... asi tak na 0,50x1,50m..... nejakych 6m2 Takze v podstate nevies co vsetko robili, nevies kolko robili, nevies ako robili... chces ale vediet +- presnu cenu..... nezda, sa ti to trochu divne?
Odpovedať
Profilova fotka
@domanka prepac ,ale je uplne irelevantne co ti tu kto napise... taketo veci ako objem prac a cena sa dohaduje vopred.. potom ti neostava len bud zaplatit alebo nezaplatit a dohadovat sa s dodavatelom ze "sa to dalo spravit lacnejsie"
Odpovedať
@richard71 ano, jasne, mas pravdu...ale zamerom mojej otazky bolo, ci si myslite, ze cena bola primerana, pretoze ako som uz pisala, ideme este nejake veci v dome robit a chcela som oslovit toho isteho dodavatela....ale teraz je to uz irelevantne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domanka prepac ,ale zase iba mozno "rypnem" na zaklade coho ti mame povedat ci to bolo vela alebo malo alebo primerane? ja si myslim ze sa to dalo spravit aj za 1100€. budes teraz spokojnejsia?... :) sama presne nevies co vsetko bolo urobene. Pozri ak si bola spokojna s kvalitou, pristupom a terminom, kludne ho oslov na spracovanie cenovej ponuky... na vacsi objem prac doporucujem zmluvu o dielo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?