Pozor na Mareka Forgaca - zamkova dlazba !!!!

Chcem upozornit a varovat ludi na Mareka Forgaca. Velmi neseriozny. Mal nam pokladat zamkovu dlazbu. Cakame nanho 2 a pol mesiaca a par dni pred zacatim, ked sme mu volali, lebo sme potrebovali doriesit schody, tak nam medzi recou povedal, ze nepride. ze dostal vacsiu zakazku. Tyzden predtym bolo vsetko este ok. Takze dlazba objednana, 16 paliet stoji pred domov a nema nam to kto urobit !!!! Velmi neseriozne spravanie. V polovici juna sa asi velmi tazko bude hladat nahrada, ktora by mohla prakticky hned nastupit.
Odpovedať
v tychto pripadoch odporucam aj doplnit do prispevku: - adresu - ak nevies presne, aspon priblizne pole posobenia - kontakt, napr. email, telefon na neho Preco? lebo na Slovensku moze byt X ludi s tymto menom ...
Odpovedať
@chrvacka poznam tuto firmu a nechce sa mi verit,ze by vam to takto povedal.
Odpovedať
Tak aby nedoslo k nedorozumeniu, toto bolo v okoli Trnavy
Odpovedať
Profilova fotka
@chrvacka neseriozne to je.. ale bud rada ze ste neprisli o peniaze ci znehodnoteny material.. tu na MS je dost vlakien na tuto temu..
Odpovedať
@hoblinka13 Nezvyknem prehanat ani nafukovat. To su hole fakty. My potrebujeme 130 m2 a ked my sme mu zavolali ohladom schodov, tak nam povedal, ze nepridu, dostali zakazku na 3000 m2. Zajednanych sme ich mali od aprila a min. tyzden este hovoril, ze v druhej polovici juna alebo ku koncu pridu. Keby sme mu nezavolali, tak neviem, kedy sme sa to dozvedeli.
Odpovedať
@chrvacka ano, je to neseriozne ... ked uz maju zakazku 3000m2 tak nejako po veceroch mohli tych vasich 130m2 aj spravit
Odpovedať
@richard71 vies, ale proste je to o nervy. Dom mame urobeny, uz nam chyba iba okolie a uz druhy rok stojime. Mame babatko a ani na terasu si s nim nemozem sadnut, lebo vsade bordel a spina. Presne toto sa nam stalo aj minuly rok. Jeden dokonca znamy mal prist v maji, potom sa mu to stale posuvalo a v septembri teda povedal, ze nepride, ze ma toho vela. Tak sme celu zimu riesili, zhanali a tychto sme si vybrali. Mali sme potom moznost aj skor to urobit, ale hovorim, ze uz sme sa dohodli, nebudem ich tahat za nos, ked sme sa raz dohodli, tak uz im to nechame. A rozhodne ja uz zalohy nedavam !!!!
Odpovedať
@atak77 tvrdil, ze to maju za 2 tyzdne hotove. Proste som dost znechutena. Teraz obvolavame kade koho a skor ako v septembri nikto nema cas. a vieme ako to je. zo septembra je hned oktober alebo november. kedze nikto nerata s tym, ze by mohlo prsat a trosku sa to cele posunie casovo. My sa normalne prosime vsetkym, aby sme im mohli dat peniaze.
Odpovedať
@chrvacka Ja nie v zlom,len to,ze ich poznam a maju dobre meno,tak sa cudujem. Ale chapem ta,my sme si toto uzili so strechou pri rekonstrukcii. Firmu sme mali dohodnutu,este predtym sme volali,ci to plati,ano plati.Tak sme staru strechu zlozili,skridlu,krov vsetko a chlapov 3 mesiace nikde. Islo nas porazit.Stavba nam zacala zatekat,darmo sme mali pozakryvane,okolo komina si voda nasla cesticku,tak sme mali mokry strop a dve steny. No na nervy sme boli cela rodina. Nemali sme ani energiu sa rozculovat,do placu nam bolo. Vsetko firmy zajednane,vsak sezona.Najblizsia volna az novemberPovodna firma telefon nedvihala.Nikdy viac toto zazit. Po 3 mesiacoch prisla povodna firma,akoby sa nechumelilo.Klasika slovensky podnikatel,naberie toho vela a potom nestiha. Aj toto,co vam urobili je neprofesionalne,na trhu je uz velmi dlho,tak si mysli,ze si "moze" dovolit taketo nieco.
Odpovedať
@chrvacka Ale oni nie su z Trnavy,tusim niekde okolo Zarnovice alebo Novej Bane,ale casto robia na zapade zakazky.
Odpovedať
Lenze treba sa nato pozret aj s druhej strany, vy by ste neisli do lepsie zaplatenej prace? Alebo inych vyhod v praci? Osobne som mal tiez problem s rekonstrukciou strechy ale nastastie to dobre dopadlo. Mna by vasa situacia tiez rozhodila ale treba ozaj chapat druhu stranu a hned bude zivot lahsi
Odpovedať
@matoztt tu ide o serióznosť. Neserioznu firmu by som neobhajoval s tým že túto rodinu odfajcili a šli za lepšou zákazkou.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@matoztt toto myslis vazne alebo len hlupo zartujes?
Odpovedať
@matoztt Keby som sa mal vžiť do kože tej firmy, tak by som musel mať veľmi, veľmi krátkozraký pohľad na chod spoločnosti aby som sa vyflákol na dohodnutú zákazku :) Možno teraz zarobili viac, a možno práve kvôli tejto negatívnej recenzii mu už teraz nepríde X ďalších zakaziek, takže možno vo finále ešte aj prerobil ...
Odpovedať
@matoztt ..čo by si Ty povedal na situáciu akú som mal ja teraz pred týždňom...Mal som dohodnuté s jedným mechanikom na opravu auta /výmena výfuku,a predných kotúčov/ najprv ma objednal v utorok, potom že vo štvrtok a nakoniec že v sobotu s tým že mu pristavím auto v piatok...Lenže mi oznámil, že v sobotu bude robiť a potom už sa mu nebude kvôli únave chcieť opraviť auto..Presral som celý týždeň kvôli nemu a tak som musel posunúť isté práce na tento týždeň..Keby som nebol zašiel osobne tak sa ani neunúval mi oznámiť zmenu..Slubil mi na 100% a keď prišlo na to tak povie že musí do práce, lebo šéf ho potrebuje... Tak v tom momente je ho zastreliť málo ]-( ...Takže to je tá seróznosť u niektorích ľudí!!!!...Takže tu prosím Ťa neobhajuj čo bolo už DOHODNUTÉ dávno...Mne sa to stalo tiež že na istú prácu som nemohol prísť, ale som zohnal kolegu a za úplatu mi začal robiť miesto mňa prácu..Potom som už ja nastúpil, ale nechcel som byť "sviniarom" lebo viem aké to je, ak sa s Tebou počíta a hlavne s Tvojou prácou...Milujem to ak niekto začne nejakú prácu a potom povie /ak povie/ z rozličných dôvodov sa už neukáže a Ty si vystavený na milosť a nemilosť... :-(
Odpovedať
Ked spomenul ze to maju za dva tyzdne hotove mozu nastupit zakladatelke tejto temy,nie? Mne je to jedno lebo nepoznam ani zakladatelku ani toho pana. A uvedomte si ze vy zakaznici tiez nieste svaty. Date si urobit aj 30 ponuk na jednu vec nikomu nepodakujete za cp nasledne 2 mesiace rozmyslate a potom zavolate najlacnejsej firme ze rychlo rychlo nech to mam a potom tu x ludi vyplakava ze ich niekto ojekabatil
Odpovedať
@matoztt zle si to pochopil. Nasa praca mala trvat 2 tyzdne. Ta velka zakazka hovoril, ze tak 2 mesiace. Ale kam by sme takto dosli. Ze ty si "rezervujes" termin a zrazu mas zarobit viac a odfacis tych prvych. Ja tiez robim v sluzbach a toto by sa nikdy nemohlo stat. Takto pridu o zakanika a mozno aj potencialnych, lebo ja kade budem chodit, tam budem o nich rozpravat. Aj som mu to povedala, ze budem sirit zle referencie a povedal "kludne"
Odpovedať
@hoblinka13 mas pravdu. su zo Zarnovice. Tu iba robia.
Odpovedať
proste ja toto fakt nerada robim a nechcem nikoho ohovarat. ale strasne ma to nahnevalo. Keby sa termin posuval, ze sa nieco predlzilo, tak chapem. neda sa presne povedat termin. ale toto nie. je to proste nefer.
Odpovedať
dakujeme za upozornenie. Setri si sily a ked firme ta pokladka mala trvat 2 tyzdne ,vy si to spravite za mesiac a este i usetrite ;-)
Odpovedať
@chrvacka asi je zbytocne pytat sa ake sankcie boli v zmluve dohodnute, ked sa prace nezacnu...
Odpovedať
vela zdaru vsetkym stavbarom. a ja uz NIKDY, fakt NIKDY nebudem stavat !!!! (a to po fyzickej stranke som az tak vela k dielu neprilozila) a MIER NA ZEMI :)
Odpovedať
@chrvacka to iste som aj ja povedala. nech mi tento aj na hlavu spadne,ale nikdy viac. Co nas to stoji nervov,nielen na chuja majstri a to si vacsinu sami robime,ale aj rodina nas nervuje a pinda. Clovek asi musi byt fakt milionar,aby si mohol zaplatit to najlepsie
Odpovedať
@hoblinka13 kde mas zaruku,ze to najdrahsie bude najlepsie? ak je niekto overeny a praca ho bavi,nema rozpocet zrazeny na minimum,tam je predpoklad obojstrannej spokojnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
kazda minca ma dve strany ,je neseriozne od neho ze to co s Vami dohodol neurobi,ja poznam kvantum ludi ktory si objednali sluzby na urcity termin a potom sa zatajovali nedvihali telefony,tiez ako remeselnik som prisiel nielen o konkretnu zakazku.ale aj o dalsie ktore som musel zrusit ,su aj taký aj taký ludia,
Odpovedať
@majsterslovenska1 v tomto pripade na nasej strane nie je ani najmensi podiel viny. Trpezlivo sme cakali, kedy sa ozvu, ze uz pridu. to je cele. a na margo vela cenovych ponuk a vyber najlacnejsej....v tomto pripade to bola jedina firma, ktora nam urobila CP. lebo bol pre nas dolezitejsi termin ako usetrenie par stoviek.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrvacka poslala som vám jeden kontakt cez internú poštu ...vyskúšajte, či nemajú voľné kapacity. Viac takých ľudí nepoznám, čo toto robia.
Odpovedať
@lifelike dakujem
Odpovedať
Cudujem sa tu vsetkym stazovatelom,vsak polozit zamkovu dlazbu je primitivna vec,keby ste kazdy den polozili 2m2 za 3 mesiace mate 180m2 polozenych ,ale kedze sa Vam nechce robit ,len mudrovat tak cakajte,dnes je kopa mudrlantov,pravnikov,bankarov,ekonomov,len robit nema kto.No skuste ci Vam da zabezpeku ,ze ak nepride pride o peniaze....proste urobte si to sami ,dusadlo pozicaju hocikde ,strk predava kazdy ,gumene kladivo stoji 2 eura ,kotuc na pilenie 3eura ,flexka 90 eur , a mare pokoj,lenze ak sa chcete spravat velkopansky cakajte ,stazujte sa..
Odpovedať
@daralbajda aj toto je pravda čo pišeš, ale by som chcel vidiet tych mudrlantov čo tu pišu o neserioznosti ze ked by boli v jeho situacii či by nezobrali tu daleko vačšiu zakazku. ono sa to tu lahko nadava ale neviete ake problemy maju živnostnici-male firmy. zamestnanca normalneho zručneho nieto možne zohnat, ani pomocnika, dobre mu zaplatit neznamena že bude dobre robit. každy by najradšej chodil ako diplomat . a zakaznici čest vynimkam vačšinou len cena ich zaujma........ keby boli tieto roboty dobre zaplatene a ludi len cena nezaujmala tak si firma zaplati normalnych ludi, podla potreby priberie ludi a všetko by tu fungovalo aj terminy.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?