Položenie zámkovej dlažby 25m2 - nájde sa niekto z Trnavy?

Zdravím . Nepoznáte niekoho kto by vedel položiť zámkovú dlažbu z okolia Trnavy , Senec , Galanta ??? Ďakujem za tipy pripadne napíšte správu a dohodneme sa . Ďakujem .
Odpovedať
Profilova fotka
Kks to zvladnes aj sam ... na vodovahu a gumene kladivo manual netreba
Odpovedať
Nemám toľko času a potrebujem to uzabovat osadiť obrubníky , nájazdy , vyspadovat a uložiť dlažbu . Ak sa niekto šikovný nájde budem rad 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@leo1234 tak to sa diametralne lisi od prveho zadania
Odpovedať
25m2.. fuu tak to uz hej...ja mam pred barakom 350m2 a zbucham to sam 😉
Odpovedať
@palino82 Za ký čas? Mesiac? Lebo mne robili 2 majstri 80 m2 týždeň. Aj s podkladom. Ale asi si nezamestnaný a môžeš to robiť cez týždeň. Viacerí, čo stavajú cez týždeň pracujú a nemajú čas ukladať dlažbu cez víkendy sami.
Odpovedať
@Palino82 ak nemáš čo robiť môžeš prísť . Mna nezaujíma koľko máš dlazby . Nemám v nadpise že napíšte mi koľko máte dlazby a kto Vám ju bude robiť . Ale či má niekto záujem urobiť tu moju .
Odpovedať
@chrobak7 kdeze mesiac, to sa pobavim do konca leta 😂 @leo1234 25m by si zmakol aj sam za 2 vikendy
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 tak to boli vazne majstri :-| my sme za vikend dali traja nakomplet 75m2 parkovisko aj s 3mi basami piva. Podotykam ze bezne po tom jazdila desta s paletami tehal a vydrzalo. K tomu zamestnaniu rob len 8.5hodiny a ostane ti cas ja som prerabal rok dom tymto sposobom lebo neboli lowe navyse ale ak dobre zarobis treba kupit dnes by som platil aj ja vek nepusti a vykonost sa znizuje
Odpovedať
Profilova fotka
@leo1234 nenajdes na to cloveka lebo malo to je. Kks 30m2 poteru mi nik nechcel urobit dva mesiace obvolavaciek a nikto. Nakoniec som zohnal a draho zaplatil.
Odpovedať
@wolodymyr jasné ze na 25m2 nikoho nenajde, a ak hej tak sakra draheho...a ten pride v sobotu rano a v nedelu vecer fajront a 500€ v prdeli...
Odpovedať
@palino82 preco nie, hociaky zivnostnik si pride privirobit, bude to stat urcite 500 ale sak robi tak zaplati.. keby mi ti niekto ponukol tak to spravim, niekomu mozu vyhovovat mensie zakazky..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?