Pokladka zamkovej dlazby - Dodrziavanie sirky skary

Ahojte, mam taku otazacku. Ked ste si ukladali, alebo Vam majstri robili zamkovu dlazbu, dodrziavali ste sirku skary s technickeho listu, alebo ste davali nadoraz po distancny prvok - u mna je 2mm a minimalna sirka skary je 3mm ( semmelrock citytop) Ak niekto nahodou dodrziaval, tak by ma potesil nejaky typ co urychli pokladku, lebo merat kazdu jednu je asi nezmysel. Vdaka
Odpovedať
@jurajm17 Tie kocky sa ti aj tak nepodarí uložiť tak tesne k sebe, aby si mal všade 2 mm. Niekde budeš mať 2 mm, nikde možno aj 4 mm. To nie je práca na sústruhu, milimeter hore - dole nehrá rolu. Škáry aj tak zasypeš výplňou.
Odpovedať
@jurajm17 Toto vôbec nerieš, proste priprav si poriadne podklad a ukladaj, doklepni to gumenym kladivkom ku sebe a hotovo, veď aj tak každá zamková už ma dookola distancne vyhonky , alebo ako to nazvať. A či máš niekde väčšiu, alebo menšiu špáru to je úplne jedno, zasypeš to pieskom a po pár mesiacoch to už vôbec nebudeš riešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Si zober, ze tie dva milimetre je proste dost mala miera, ako by si to chcel takto napresno kazdu jednu davat. Vsak to by si tyzden ukladal, keby to vymeriavas alebo co. Normalne rob ako najlepsie vies a tymto sa vobec netrap.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?