Pieskova zamkova dlazba Klasiko

Dobry den, ako ste spokojni so zamkovou dlazbou Klasiko pieskovej alebo zltej farby? Ja by som chcela pieskovej farby a manzel radsej zltej.Len mne sa ta zlta zda dost kriklava. On sa zas obava aby sa ta pieskova rychlo nezosuchala farba.
Odpovedať
Nedopisala sim.zatial budu len schody do domu.
Odpovedať
@andreasiskova3 Aha a zlta sa neosucha, ci len pieskova je speciala osuchatelna? Videla si uz zamkovu dlazbu osuchanu? Manzel nech radsej sedi pri futbale a netrepe blbosti o osuchani farby z dlazby lebo to sa neda, dlazba neni nicim natrata, je to nafarbeny beton.
Odpovedať
@sysell Manžel nepozerá futbal, ale maká na dome vlastnoručne, učí sa novým veciam a ide mu to výborne. To že má o niečom pochybnosti je úplne normálne si myslím, keď nevieš opýtaj sa nie? Preto sa tu pýtam , čo a ako, netreba hneď urážať ak niekto niečo nevie. Na to sú tu fóra, aby sme sa pýtali a diskutovali, získavali informácie a skúsenosti.
Odpovedať
@sysell http://www.modrastrecha.sk/forum/dlaz...
Odpovedať
@andreasiskova3 No chlava bohu ze aspon ten futba nepozera, sory len tie otazky mi pridu niekedy nepochopitelne najma od chlapa akoze tmava zlta sa neosucha a svetlajsia ano ...
Odpovedať
@sysell mne tu tiez pride kopec otazok nepochopitelnych, ale neriesim to. Ak viem poradit poradim a nezhadzujem nikoho. Urcite su veci v ktorych si zas ty neni doma a ak sa opytas zas pre druheho to bude zniet nepochopitelne. Ale ty si zrejme myslis ze vies vsetko. Ja ti to neberiem, to je tvoj pohlad na vec.
Odpovedať
@andreasiskova3 my máme pieskovu už 7 rokov a zatiaľ bezz zmienfoto1 a foto 2 je mix zlea a pieskova. Chybalo nam par kociek.
Odpovedať
@stefanik111 super, nooo takto som to chcela vidieť ako to vyzerá v reáli :-) Ďakujem a pozerám, že máte kombináciu so šedou? Úplne dobre to vyzerá, rozmýšľali sme čo na kraj dať. Budeme dávať hnedé palisády na schody + táto piesková zrejme. Fasádu máme hnedo žltú, tak by sa nám to malo hodiť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jures dakujem za radu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?