Mostík

Profilova fotka
Zdravím. Hľadáme niekoho, kto nám vie poradiť s postupom, resp. odporučiť nejakého projektanta a firmu, ktorá podobné projekty realizuje. S manželkou chceme riešiť premostenie potoka k násmu pozemku. Mostík stačí len pre osobné autá do 3.5t nakoľko k pozemku vedie ešte jedna prístupová cesta ale bohužiaľ naokolo a je to z polovice poľná cesta a z polovice panelka. Túto cestu využijeme len ako oficiálnu prístupovú cestu pre stavebné povolenie a ako príjazdovku pre nákladné autá. Mostík by mal mať predpokladám 4m šírku a cca 10m dĺžku, ale to už necháme na projektanta. Prikladám foto susedovho mostíka cez ten istý potok a foto miesta, kde by sa stavba mala realizovat. Ďakujeme za každú radu.
Odpovedať
@boris_poprovsky sused má pekný rámový priepust, takéto jednotné riešenie by sa hodilo aj na váš pozemok, aby to aj pekne vyzeralo 🙂
Odpovedať
@boris_poprovsky a sused vam nevie poradit, kto mu to dodaval ale hlavne ake papiere potreboval, lebo tych bude viac ako dost
Odpovedať
Preco rovno nejdete za susedom. Mate hned projektanta aj realizatora z prvej ruky.
Odpovedať
Profilova fotka
Áno, to je najlogickejšie riešenie, ktoré nám hneď napadlo. Bohužiaľ sused má ťažké srdce, že sa vedľa neho bude stavať. Tým pádom nieje veľmi prívetivý a nápomocný. Škoda, že sa tie susedské vzťahy ešte ani nezačali a už sa takpovediac aj skončili. Preto píšem sem. Díky za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@palo18 Áno, to je najlogickejšie riešenie, ktoré nám hneď napadlo. Bohužiaľ sused má ťažké srdce, že sa vedľa neho bude stavať. Tým pádom nieje veľmi prívetivý a nápomocný. Škoda, že sa tie susedské vzťahy ešte ani nezačali a už sa takpovediac aj skončili. Preto píšem sem. Díky za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?