Liaty kamenny koberec

zdravim bol som rozhodnuty za liaty kamenny koberec len rodina mi uz 2 mesiace nadava ci som prisiel o rozum ze jednym znamym to prasklo do roka ze ci chcem peniaze vyhadzovat do luftu (zial rodina ak to povedia ich znamy je to sveta pravda a pravidlo ze sa to stane kazdemu) Tak rad by som vas poprosil info : Co mohlo byt dovodom ze to prasklo - inak povedane comu sa vyvarovat pri montazi alebo ako sa starat oto aby to neprasklo?? Aka je zivotnost toho? Aka je udrzba toho? V zime ak sa spravi lad je mozne z toho lad obijat bez obavy ze to poskodim? tak isto nema na to zly v plyv sol na solenie chodnikov a ciest? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@fox0903 Rozprávajú sa dvaja a jedne hovorí... my to máme u nás v rodine zariadené tak, že o podstatných veciach rozhodujem ja a o tých nepodstatných moja žena... Ale o tom, čo je podstatné a čo nepodstatné - o tom rozhoduje tiež moja žena. :-)
Odpovedať
musi sa pouzit kvalitna zmes, najlepsie co som videla bola nemecka zmes
Odpovedať
A čo tak manželská poradňa, teda ak pán Corleone dovolí?
Odpovedať
Profilova fotka
Na takto polozenu otazku sa tazko hlada odpoved... Skus upresnit, kde chces takuto upravu pouzit, aky je podklad, aky stary je podklad, ci je odizolovany voci zemnej vlhkosti, ci v nom nie su praskliny, aky druh spojiva chces pouzit,.... Potom mozno najdeme nejake odpovede... :-)
Odpovedať
Exterier schodisko do domu podklad surovy beton (treba ho upravit este kedze pani majstri to paradne odflakli) mozny kontakt po stranach so zeminou
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Veľmi obšírne položená otázka. Na podobné otázky som už odpovedal neraz. Skús si pozrieť môj príspevok: http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve... Ak budú nejaké nejasnosti, rád odpoviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?