Lámačka zámkové dlažby - funguje?

Lámání zámkové dlažby lámačkou vypadá na youtube jednoduše, rychle a funkčně. Je tomu skutečně tak? Je lom rovný a nevyštípaný? Nebo raději řezat? Někdo s osobní Zkušeností? Děkuji.
Odpovedať
@r4d3k74 ahoj mal som pozicanu z pozicovne. v mieste toho lomu to je pekne rovne spodna cast dlazby ale moze vyzadovat aby si ju trosku zbrusil bruskou. Ale urcite je to s nou jednoduchsie a setri cas.
Odpovedať
@andyno aku hrubu si lamal, zlomi i velkoformatovu 60x30x8?
Odpovedať
@rkorba ja som lamal 6cm. Ale predpokladam ze ak mas vacsiu lamacku tak by ti zlomila aj hrubsiu. Nie som si isty ci by 60cm do tej mojej voslo. mal som pozicanu tuto: https://jurigatools.sk/produkt/rucna-... cize po tej kratsej strane by zlomilo aj tvoju.
Odpovedať
@andyno Tak to je super. Půjčení stojí pár peněz a z těch videí to fakt vypadá na rychlou práci.
Odpovedať
zalezi ake zrno ma dlazba, cim hrubsie, tym horsi lom, ale vacsinou sa da...
Odpovedať
@zefe díky za reakci.
Odpovedať
Ja som lamal lrn malu klasicku 10x20cm nerobi to presne kde je noz ako tak ale cely lom nie je rovny a treba prioadne dirovnat bruskou, velku dlazbu som radsej rezal
Odpovedať
@sysell Chci také lámat pouze cihličky 10 x 20. Mám 4 a 6 cm vysoké. Na terasu dlažbu 35 x 70 cm budu určitě řezat, ale u těch cihliček mi to přijde takové rychlejší, ale zase vožvejkaný bych to mít nechtěl 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?