Gumovy granulat

nema niekto skusenost s kupou gumoveho granulatu (na detske ihrisko na zahradu). Chcela by som si ho spravit a keby to uz niekto mal za sebou a rad sa podelil so svojou skusenostou, potesim sa :)
Odpovedať
@safica84 kedysi som to aj ja zvažoval, ale je to nenormálne drahé. Nakoniec som dal okruhliaky 16/22
Odpovedať
Profilova fotka
do toho by som velmi nesiel. skor tak ako riesil @jakino alebo gumene platne. Prakticke skusenosti z ihriska s umelou travou, kde sa tento granulat pouziva na vysyp umeleho travnika. Troma slovami: mas to vsade. Nielen ze to deti roznosia po dvore, ale s tymto granulatom sa dobre pohra aj silnejsi vietor. A pokial by si to mala na otvorenom dvore, tak o to je to pravdepodobnejsie. Neboj detom sa nic nestane, inspiruj sa na sidliskach, kde su certifikovane realizacie. Vacsinou mas male okruhliaky, je to bezpecne a lacne.
Odpovedať
No na obycajnom pridomovom ihrisku by som pouzil prirodne riesenie - travu.
Odpovedať
Profilova fotka
Naco pouzivat nieco tak drahe ako je tento granulat a ako uz aj vyssie spominali bude to vsade. Podla mna na detske ihrisko bude najlepsia trava. Predsa deti sa radi hraju v trave a nevyzaduje si ziadnu estra udrzbu. Par krat pokosis a bude. Naco si zbytocne veci stazovat a v tomto pripade zdrahsovat. Peniaze vyuzijes aj niekde inde ako na granulat.
Odpovedať
ja som sa zle vyjadrila, mala som na mysli gumovu plochu, ktora sa robi z gumoveho granulatu, ktory sa miesa s lepidlom teda to nebude odfukovat lebo to bude celistva plocha ako gumene dlazdice len je to v celku. travnik bude samozrejme prevazovat len na urcitej ploche to zvazujem (dosmyk zo smykalky, pripadne miesto na ktorom by stala trampolina alebo v lete maly bazenik - aby sa trava pod tym neznicila). Vychadza mi to lacnejsie ako gumove dlazdice.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?