Fixácia Geiger v zemine

Riešim odvodnenie dažďových zvodov. Ako ste uchytavali v zemine Geiger, aby zostal tam kde má? Geiger má výstup DN110, ale drenážne rúry len DN100 /chcem dať bez dierok a KG rúry vídu dosť draho oproti korugovanej.../. Ako ste to spájali? Okapový chodník nebude. Dik.
Odpovedať
@virnik27 trojmetrova KG DN110 stojí 8€ a tri metre drenazky DN100 stojí 3€... potrebujem cca 180m... Ale... Cena je jedna vec. Ďalšia vec je ako sa robí s jedným a s druhým...
Odpovedať
@virnik27 vodu spotrebujem na svojom pozemku - pôjde do vlastného jazera. Vsak v íle je blbosť... Nepotrebujem radiť v tom, v čom mám jasno... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
y si to Slovensko do..beme sami, vsakovanie pod íl? @megdesign a v čom? od geigra 2m KG, to súhlasím s virnik27, potom surovo vsunúť drenáž, aj tak je ďalej perforovaná
Odpovedať
@jan45 ďakujem. Netreba nijako tesniť ten spoj? Predsa len pôjde voda do "protismeru" spoja....
Odpovedať
@jan45 práveže drenazku chcem neperforovanu...
Odpovedať
@megdesign ja som ich fixoval roxormi. Obrázok nemám a ťažko to popísať. Proste ich dáš hlbšie do zeme úplne natesno okolo lapača a potom tým že ho ohnes, to fixnes aj na výšku aj do správneho uhla.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign dažďová kanalizácia nie je stále zatopená, či presiakne cez spoj pri daždi pár litrov podložie neovplyvní, potrubie treba obsypať štrkom a ten vodu odvedie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?