Dnešnej dobe koľko stojí priemerne zámková vrátene mat., roboty?

Potreboval by som zámkovú na 117m² . Jedná sa o jednoduchú plochu pred garážom. Pôvodný majiteľ túto plochu vyriešil s obrubníkmi + makadam. Obrubníky sú ako nové, tie by som nechal, iba makadam by som chcel "vymeniť" na zámkovú dlažbu. Nemám šajnu koľko by to stálo, momentálne by som mal 3000 € k dispozícii, čo je asi málo. Cenové ponuky nechcem riešiť, kým neviem koľko to môže stáť. Neviete mi naozaj zhruba povedať nejakú priemernú cenu?
Odpovedať
@michal1980 keby tam dáš klasicku dlažbu 20x10x6 sivej farby, tak Ťa to víde aj s robotou cca 2200e, keďže tam máš obrubníky.
Odpovedať
zamkova od 900€ hore, 1auto 4-8 pod dlazbu 100€, piesok 35€, robota polozi to za 2 dni partia 5ks podla ak neni moc dorezavania to je cca v BA 300€ planirku by mali dat za dva dni ties 300€
Odpovedať
@qweasdyxc to kto položí 117m2 dlažby za 300e???
Odpovedať
cigani ??
Odpovedať
Profilova fotka
@peter53 za 300€??? Asi len zufaly narkoman,ale eura dopredu :)
Odpovedať
Dlažba so zlavou 9€/m 80tka,60tka menej. Pod to štrkové lôžko aspoň 35cm v skladbe makadam, 0-63 a na vrch jemný presnú frakciu neviem a položenie s urobenim lôžka plus výkop plus obrubníky som vybavil za 14€/m. Ale počul som že sa berie 22€ a viac.
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpovede. Dostal som aj niekoľko ponúk, cena je dosť pohyblivá, od 2400-4500, ale toľko mi stačí, aby som bol cca v obraze :-) Je hrúbka zámkovej dôležitá? Videl som hrúbku od 4-10cm.
Odpovedať
Poznáte aj také firmy, ktoré vedia aj všetko vybaviť - dlažbu, materiál, pracovníkov?
Odpovedať
Profilova fotka
zdravím Vás naša firma by Vám zabezpečila aj materiál aj robotu. Poviete mi čo a ako chcete mať spravené spolu vyberieme vhodnú dlažbu a všetko ostatné môžete nechať na nás. Pozrite si našu prácu na webe a v prípade záujmu ma telefonicky kontaktujte ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?