Dá sa ešte v novembri lepiť dlažba vonku?

Strechaci, mame vymyvanu dlazbu, ktoru chceme lepit flexilepidlom na beton. Vsetko je pripravene...je ale mozne este teraz, cca tyzden lepit vymyvanu dlazbu vonku? Byvame na juznom slovensku. Pocasie som pozerala..ziadna slava.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak u vas v noci nemrzne tak hej. NAlepil by som ju a potom pre istotu aspon kartonom na noc prikryl. To by malo byt v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
Juzne slovensko je siroky pojem ale v okrese ds veselo betonuju klebruju fasaduju lepia obklady fasad takze smelo
Odpovedať
Este sa da ale rychlo kym nezacne mrznut lebo potom uz nic neuorbite. Ale suhlasim s teslikom, radsej to niecim potom aj prikryte.
Odpovedať
Keď je na lepidle napísané používať pri +5°C (znamená aj v noci). Tak veselo môžeš. Treba čítať tie malé písmenká na vreci.....a nič nemusíš zakrývať.
Odpovedať
@katuska78 v pohode môžeš, veď teraz máš skoro stále nad 5°C, len začni trochu neskôr keď sa vzduch a podklad ohreje nech nemá okolo nuly, alebo menej. Dokedy večer teplota klesne k nule alebo pod, budú už väzby naviazané, len po tom pre istotu nechodiť hneď na druhý deň zrána, lebo pri týchto teplotách lepidlo dlhšie tuhne.
Odpovedať
...no, len sa fakt obavam, ze ta teplota buduci tyzden pojde pod +5..
Odpovedať
ja by som sa na to vyondiv -toto treba robiť ked je teplo
Odpovedať
Mozete risknut, prinajhorsom bude skoda dlazby ale mozno bude akurat vtedy teplo a vydrzi vam to. Ak vam to ale neponahla tak to nechajte na jar, ved prezite aj bez nie?
Odpovedať
@katuska78 ja uz by som dlazbu buduci tyzden nelepil, uz aj na juhu bude okolo nuly...
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska78: ja som obkladal schody minuly vikend, este musim zasparovat a zajtra a v nedelu sa chystam na terasu, snad to bude OK ked nie, budeme v tom minimalne dvaja :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?