Co pouzit na parkovacie miesta pred pozemkom?

Profilova fotka
Chcem sa spytat, co je najvhodnejsie na parkovacie statie? Zamkova dlazba? Aku firmu odporucate s dobrou cenou aj vyberom a realizaciou? Ba a okolie. Keby ste mali aj foto vasich parkovacich miest....dakujem!
Odpovedať
@yasmin2000 urcite treba betonovu platnu, na to sa da ulozit cokolvek.
Odpovedať
zatrávňovacie kocky,drobné kamienky
Odpovedať
@zuzkajurkova Ahoj. Zrovna zatravňovací dlaždice jsou naprostý propadák. Sám bych si na plochu, kde se bude jezdit autem nikdy nedal. Možná plastové na nějaký prudký svah na zpevnění. Na parkoviště je ideální zámková dlažba. Ta se dá položit na zhutněný násyp, nebo na beton. Já ji mám na betonu. Ani se to nehne. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Železničné podvaly, pražce
Odpovedať
Ak je to pred tvojim pozemkom, tak z horeuvedenych rad sa da pouzit len moznost zatravnovacich prefabrikatov, ktore maju vyhodu v moznej rychlej demontaze bez vacsich nasledkov a okrem toho netreba riesit co s vodou. @yasmin2000
Odpovedať
Co tak len zhutneny lomovy kamen ludovo zvany makadam?
Odpovedať
@yasmin2000 Neviem co tu pisu ludia za halucinacie, jazsne ze zamkova, robi to asi hocikto ziadna veda, vyber si aka sa ti paci a daj si spravit.
Odpovedať
Ak som nemal halucinacie, tak ja som nadpis pochopil tak, ze to nie je na jej pozemku, ale na obecnom. Ak to tak je, tak robit spevnenu plochu nie je take jednoduche.. a vtedy je naozaj najjednosuchsie poukladat na vyrovnanu plochu zatravnovacie panely, ktore nebudu mat problem ani s dazdovou vodou.
Odpovedať
Profilova fotka
zamkova je najlahsie a najrychlejsie riesenie
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@yasmin2000 pozri sa tu : http://www.modrastrecha.sk/forum/dlaz...
Odpovedať
My sme pouzili zatravnovacie dosky na miestach kde s autom casto nestojime a nechceli sme dalsiu "sivu plochu" na pozemku. Absolutne ich nie je vidiet a mame travnik aj na parkovanie :-) Zvlada zatazenie 160 t/m2.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?